Recomandari Chic

Ce beneficii aduce o oglinda decorului tau

Scris de Chic Ville

O oglinda elegantă este o piesă de bază într-un living grandios, dar poate avea un efect cu totul benefic şi pentru încăperile mici. Află toate beneficiile amplasării oglinzilor în locuinţa ta, în rândurile ce urmează!
 
1. Creează senzaţia de spaţiuoglinzile au acel efect magic de a evidenţia exact ceea ce trebuie, atunci când sunt puse în locul perfect. Te vor ajuta să măreşti vizual un spaţiu, astfel că sunt ideale mai ales pentru încăperile mici. De asemenea, oglinda poate distrage atenţia de la altceva, ca de exemplu de la un perete cu unghi neobişnuit. Acesta este efectul vizual cel mai cunoscut al unei oglinzi într-o cameră.
 

 
 
2. Sporesc luminozitatea – lumina naturală este preţioasă şi binevenită în orice interior, atât pentru a le pune în valoare, cât şi pentru starea de spirit pe care o produce. O oglindă amplasată lângă o fereastră sau pe perete opus acesteia va dărui un plus de lumină încăperii tale. Dacă ai o cameră care nu se bucură de multă lumină naturală, oglinda elegantă pusă lângă o lampă este o alegere perfectă. Astfel vei avea un plus de luminozitate şi un decor complet, creat cu stil şi pasiune. Acelaşi truc poate fi folosit şi într-o cameră fără ferestre.
 

 
 
3. Pot servi drept centru de interes – aşa cum un tablou are un centru de interes, la fel şi decorurile tale trebuie să ghideze privirea către cele mai frumoase piese decorative. Alege oglinzile minunate drept centru de interes. Fă-le loc printre tablourile preţioase pe care le priveşti cu drag sau oferă-le privilegiul de a fi piese principale, puse în valoare de nuanţa pereţilor. Vor atrage privirea către ele, dar în acelaşi timp o vor îndrepta şi spre piesele decorative pe care le reflectă.
 

 
 
4. Ascunde imperfecţiunile dintr-o încăpere – unghiuri dificile? Tencuială neregulată sau porţiuni de perete care nu se potrivesc cu viziunea ta? Maschează-le cu o oglindă! Sfatul chic? Nu te teme de oglinzile mari. Acestea pot transforma o cameră mai uşor decât ai crede!
 

 
 
Lucruri la care trebuie să ai grijă atunci când alegi oglinda perfectă – asigură-te că ceea ce se reflectă în oglindă corespunde viziunii tale decorative. Apoi, asigură-te că oglinda este montată corespunzător. Nu credem în superstiţia cu cei 7 ani de ghinion, însă o oglindă spartă poate aduce mari neplăceri. Ai grijă şi la modelul pe care îl alegi. Acesta trebuie să se armonizeze cu restul pieselor de mobilier şi a celor decorative, pentru a croi un decor aşa cum ţi-l doreşti.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.