Recomandari Chic

Cea mai frumoasa poveste de dragoste

Scris de Chic Ville

Ziua îndrăgostiţilor este despre momente magice, despre emoţii, despre clipe unice în doi şi despre celebrarea iubirii. Mai mult, această zi este despre decoruri fermecătoare, care dau acea notă specială pe care o căutăm cu toţii atunci când dorim ceva special.
 
Iată cum ne-am inspirat noi din povestea lui Romeo şi a Julietei, în 5 paşi pentru a crea cea mai romantică vitrină Chic în Luna Iubirii:
 

1. Leagănul

 

 
Atât de romantic şi de visător, leagănul este o piesă decorativă ce ne poartă cu gândul la cele mai frumoase versuri de dragoste. Pentru noi, leagănul reprezintă un simbol aparte: este romantic, jucăuş și inspiră la visare – de aceea l-am ales drept personaj principal al decorului nostru.
 

2. Vaze toscane exclusive

 

 
Pentru completarea decorului şi trimiterea în timp la cele mai frumoase săli de bal, am ales fermecătoarele vaze toscane ce nu doar poartă eleganţa şi priceperea artizanilor italieni, ci şi eleganţa vremurilor de demult. Cu forme romantice şi medalioane preţioase, aceste vaze realizate manual şi înnobilate în culori ce se regăsesc exclusiv la Chic Ville dau momentului vostru un plus de emoţie şi de poveste.
 

3. Roşu burgund, presărat cu accente albe şi negre

 
Pentru o atmosferă demnă de casele nobiliare din care Romeo şi Julieta fac parte, am ales nuanţe de roşu burgund, presărate cu accente albe şi negre, pentru o atmosferă romantică şi grandioasă totodată. Despre culoarea roşu, atât de iubită în această perioadă, se spune că îmbogăţeşte sentimentul de iubire şi că inspiră la creativitate. Şi cât de romantică este această culoare, nu-i aşa?
 

4. Florile nemuritoare

 

 
Dacă tot îţi povesteam despre culori şi despre farmecul de necontestat al măreţului roşu, iată că acelaşi efect îl are şi când vorbim despre trandafirii roşii. Iar atunci când vorbim despre trandafirii roşii nemuritori, iată că avem o declaraţie de dragoste ce va dănui până la ofilirea ultimei petale despre care îţi spunem un secret: nu se vor ofili niciodată!
 

5. Lumini şi parfumuri discrete

 
În completarea unui decor inspirat din cea mai frumoasă poveste de dragoste, am ales lumânări parfumate şi felinare misterioase, care vor da momentului vostru un plus de emoţie. Poţi folosi lumina lumânărilor pentru a crea un ambient unic atunci când savuraţi o delicioasă cină în doi, atunci când urmăriţi cele mai faimoase filme de dragoste sau atunci când dansaţi împreună pe melodia preferată.
 

Aşa-i că te-am fermecat?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu