Recomandari Chic

Centerpiece de Paşte in 6 pasi

Scris de Chic Ville

Un centerpiece bine realizat dă tonul dineului tău festiv, aducând eleganţă şi etalându-ţi personalitatea creativă. Cum poţi personaliza masa de Paşte cu un centerpiece fermecător şi spectaculos? Iată de ce trebuie să ţii cont:
 

Dimensiunea

Primul considerent atunci când creezi centerpiece-uri originale este dimensiunea mesei pe care îl vei aşeza. O masă generoasă necesită piese centrale cu dimensiuni spectaculoase, buchetele bogat ornamentate fiind în topul preferinţelor.
 
Însă pentru o masă îngustă sau mică, poţi alege o singură piesă decorativă, scoasă în evidenţă cu ajutorul unei cupole împletite sau a unui clopot de sticlă.
 

 

Armonia

Fie că alegi un decor bogat, mărturie a fanteziei şi a opulenţei, fie că preferi un decor cu note minimaliste, spaţiul liber trebuie tratat cu mare atenţie, întrucât abundenţa sa poate da senzaţia de aranjament nefinisat, însă lipsa lui poate obosi privirea.
 

 

Originalitatea

Pentru o masă rotundă sau una pătrată poţi alege o singură piesă sau un singur decor, dintr-o gamă vastă de sugestii chic: o vază cu flori elegante, un sfeşnic grandios cu lumânări parfumate sau un suport etajat cu piese decorative de sezon.
 
Pentru o masă îngustă sau întinsă, poţi alege mai multe mici arajamente, pe care le poţi lega printr-o poveste: fie alegi vaze asemănătoare pentru alte tipuri de flori, fie îţi exprimi personalitatea prin cărţi aşezate cochet în decorurile spectaculoase. Îndrăzneşte să creezi combinaţii neaşteptate!
 

 

Înălţimea

Cheia pentru un centerpiece reuşit este echilibrul. Un centerpiece prea înalt poate crea confuzie şi poate îngreuna conversaţia, în timp ce un centerpiece prea jos poate pierde din importanţă şi din efectul său expresiv, ce dă personalitate decorului tău.
 

 

Aspectul complet

Nu uita, invitaţii tăi vor admira masa din toate unghiurile, aşa că trebuie să te asiguri că minunatul decor central va arăta fără cusur pentru orice privire!
 

 
Ce fel de centerpiece vei alege pentru masa ta de Paşte?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.