Recomandari Chic

Centerpiece de primavara in 3 pasi

Centerpiece Chic
Scris de Chic Ville

Feeria florală te învăluie acum, la ceas de primăvară. De aceea, te inspirăm să creezi cele mai chic centerpiece-uri florale, pentru dichis şi eleganţă acasă – ca atunci când te întorci acasă după o zi solicitantă, să respiri primăvară prin toţi porii. Descoperă cei trei paşi pentru un centerpiece perfect!
 
Centerpiece elegant Centerpiece de primavara
 
1. Alege locul pentru acest centerpiece minunat. Ţii un dineu de primăvară, perfect pentru sărbătoarea de 8 Martie, pentru o aniversare sau pentru o cină colorată alături de cei dragi? Uimeşte-i cu decoruri florale, perfecte pentru o astfel de ocazie! Atunci când doreşti un centerpiece pentru masă, alege plante decorative fără parfum, aşezate într-o vază cu înălţime potrivită, pentru a permite comunicarea şi a nu obtura privirea. Dacă doreşti un centerpiece pentru cele mai chic decoruri de pe comodă sau de pe măsuţa de cafea, alege să-ţi etalezi creativitatea cu vaze înalte şi plante parfumate, sau cu buchete decorative bogate, luxuriante.
 
2. E timpul să alegi vaza! Având în vedere scopul centerpiece-ului, e rândul tău să te joci cu modelele, texturile şi materialele. Alege o vază aurie pentru un decor fancy glamour, o vază din ceramică pentru aranjamentele florale pe placul sufletului, sau îndrăzneşte să fii chic cu o vază din metal antichizat. . Îţi doreşti un centerpiece creativ? Alege o colivie, un felinar sau un ceainic Chic, în locul vazei. Astfel, vei fi sursa de inspiraţie a celor dragi şi vei avea acasă decoruri care-ţi reflectă personalitatea.
 
3. E rândul florilor să-ţi mângăie privirea şi să-ţi coloreze decorul. Fie că alegi hortensii regale, trandafiri romantici sau ramuri verzi, sofisticate, fie că îţi plac plantele naturale, ce te îmbie cu parfumul lor, bucură-te de feeria florală a primăverii în casa ta. Ştiai că o casă înflorită aduce stare de bine şi armonie în gânduri? Încearcă!
 
Centerpiece original

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu