Povesti din lumea Chic Ville

Cinci centerpiece-uri pentru masa de Paşte

Scris de Chic Ville

Suntem într-o continuă căutare de idei noi, decoruri ingenioase şi obiecte care să ne faca să tresărim. Astfel, cu Paştele care se apropie, ne-am decis să aducem în prim-plan centerpiece-uri pentru masa de Paste, atât de dragă nouă.

În afară de vesela frumoasă şi celelalte accesorii, unul dintre aspectele deseori evitate, însă care face diferenţa dintre o masă banală şi una extraordinară, este centerpiece-ul. Această “piesă centrală” a mesei poate lua formele cele mai desfătătoare pentru privire şi ne poate duce imaginaţia în cele mai nebănuite locuri. Noi ne-am închipuit cinci astfel de decoruri speciale, unul mai inventiv ca celălalt.

Colivia - fantezia pascala

Colivia – fantezia pascala

Colivia centerpiece -fantezie pascală

Colivia ar trebui să fie tot mai prezentă în orice decor. Putem profita de simplitatea ei, care parcă cere o completare din partea noastră, una care sa îi complimenteze formele deja plăcute. Colivia noastră e plină de galben, o culoare prezentă deja pe masa de Paşte şi este decorată cu panglici şi năsturei.  În colivie poţi pune o sumedenie de lucruri: ouă decorative, statuete iepuri sau oiţe pufoase, flori, ghivece de flori, sau, de ce nu, lumânări aprinse. Pentru a evita însă accidentele, alege să decorezi colivia cat mai simplist în cazul acestei variante. Reinventează colivia în propriul tău stil şi asorteaz-o mesei de Paşte!

 

Clasicul coş cu ouă

Dacă eşti în cautarea unui decor mai clasic, updatează clasicul coş cu ouă cu… câteva fire de iarbă! Alege un coş alb şi ouă sculptate în lemn, pe lângă care să adaugi fire de iarbă proaspată şi alte decoraţiuni care folosesc elemente vegetale. Un ou mare îmbrăcat în muşchi va fi de efect lângă coşul tău. Iarba legată împreună cu crenguţe verzi, va arăta foarte bine şi pe farfuriile mesenilor. Astfel creezi o continuitate a decorului pe întreaga masă.

Masa de Paste

Masa de Paste

Scândura reinventată 

Pentru nonconformişti şi iubitorii stilului rustic recomandăm acest centerpiece deosebit pentru masa de Paşte. Folosim culori pastel, pentru visători şi pentru că ne plac atat de mult. Găinile şi iepurii din sticlă se ascund printre fân şi flori, iar copiii vor fi foarte fericiţi când vor descoperi că am ascuns bomboane în iepurasii mov. Scândura e uşor de făcut sau de găsit prin casă. Aşteaptă doar să fie descoperită şi pusă în valoare pe masa de Paşte.

Centerpiece Masa de Paste

Centerpiece Masa de Paste

Vaza din sticla Chic Ville

Vaza din sticla Chic Ville

 Vaza simpla din sticlă

Această vază poate face atâtea lucruri frumoase: cu doar câteva crenguţe verzi şi flori vei obţine un decor natural de Paşte de vis. Agaţă ouă de crenguţele proaspete, cu panglici simple, sfoară sau orice ce se potriveşte cu tematica mesei tale. Poţi adapta acest decor la orice culori vrei să foloseşti, şi mai ales la orice stil: crenguţele se vor adapta şi la cele mai elegante mese, dar şi la cele rustice din cale afară. Vaza e numai bună şi de adăpostit ouale vopsite, printre care poţi adăuga iarba proaspătă sau fân. Un obiect versatil, simplu şi de efect, de care ne-am indrăgostit.

Clopotul din sticlă

Dacă doreşti un centerpiece simplu şi de efect, clopotul de sticlă e cea mai firească alegere. Sub el poţi pune ouă decorative mari, coşuri mici cu ouă sau iepuri. Aceeaşi iepuri vor înveseli masa daca îi laşi să ţopăie pe ici, pe colo. De clopot mai poţi lega panglici sau sfoară, pentru un efect rustic.

 

Clopot din sticla Chic Ville

Clopot din sticla Chic Ville

Deşi noi am prezentat doar 5 opţiuni de aranjare a centerpieceului, variantele sunt infinite. La Chic Ville, vei găsi atat de multe surse de inspiraţie, prin produsele variate şi grija pentru decoruri. Magia mesei de Paşte va fi asigurată de noi!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.