Recomandari Chic

Chic – Tendinte de toamna

Scris de Chic Ville

Toamna se apropie cu paşi rapizi, aşa că este timpul să vorbim despre tendinţele în domeniul home&deco pe care ne putem baza în crearea decorurilor noastre. Iată cum putem să ne bucurăm de un interior cald şi primitor!
 

1. Decorează cu suflet.

 

 
Acesta a fost, este şi va fi întotdeauna criteriul principal pentru decorurile noastre de acasă. Interiorul casei tale trebuie să-ţi reflecte pasiunile, preferinţele şi personalitatea, iar acest lucru poate fi realizat foarte uşor, atunci când gândeşti decorul ca pe un întreg. Se poate întâmpla să te îndrăgosteşti de elemente din stiluri diferite, şi să nu ştii ce fel de inspiraţie să alegi. Ascultă-ţi inima şi alege ceea ce îţi doreşti! Foloseşte armonia cromatică sau texturală pentru a crea echilibru între piesele pe care le alegi, şi magia e gata! Astfel casa ta va fi oglinda stilului tău, iar tu vei veni cu drag acasă în fiecare zi.
 

2. Biofilia


 
Da, da. Iubirea pentru plante este cea mai frumoasă inspiraţie pentru decorurile tale. Alege texturi naturale, nuanţe calde şi completează-ţi decorurile cu suporturi pentru flori cu forme elegante. Astfel, te vei apropia de natură şi îi vei simţi energia pozitivă în casa ta.
 

3. Catifea

 

 
Catifeaua a revenit în tendinţe anul acesta, datorită texturii sale fine, luxoase. Descoperă piesele de mobilier ce aduc atingeri catifelate interiorului locuinţei tale şi bucură-te de decoruri în tendinţe, care îţi vor aduce energie şi stare de bine.
 

4. Culorile toamnei

 

 
Inspiră-te din nuanţele toamnei şi transpune-le într-o atmosferă feminină, elegană şi rafinată. Bucură-te de rozuri pale, de brunuri calde, de tuşe de burgund şi de accente arămii, pentru decoruri care vor vorbi din suflet.
 

5. Tropical rafinat

 

 
Stilul tropical te duce cu gândul la vară, nu-i aşa? Cum farmecul exotic este la fel de luxuriant tot anul, şi decorul tău poate fi inspirat de viaţa mereu verde. Sfatul Chic? Foloseşte accente tropicale în decorurile tale de toamnă, pentru o atmosferă mereu plină de viaţă, de energie. Poţi alege o lumânare cu decor tropical, o faţă de masă sau ramuri mereu verzi, pe care să le etalezi în decorurile tale fermecătoare.
 
Găseşte-ţi inspiraţia în felul tău de a fi şi bucură-te de o toamnă chic!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu