Stiri

Chic Ville aduce atmosfera Crăciunului adevărat

Scris de Chic Ville

·        Chic Ville aduce peste 1000 de piese noi pentru Crăciun
 
·        În focus sunt cele mai elegante decoruri de iarnă, piese sofisticate pentru arta mesei și cadouri de sezon pentru persoane care caută originalitate
 
·        Compania oferă obiecte prețioase pentru cele mai inovative și luxoase decoruri cu diferite gusturi: de la cei mai curajoși și pana la cei mai conservatori.
 
Chic Ville dă startul sezonului de Crăciun cu peste 1000 de piese noi și se adresează persoanelor cu gusturi deosebite, iubitoare de obiecte cu personalitate, al căror timp este preţios şi care vor să achiziţioneze toate cadourile pentru cei dragi cu o singură vizită.
 
Starul este colecţia Venezia din ceramică fină, produsă într-una din cele mai importante fabrici din Europa. Colecţia în stil Shabby Chic spune povestea unor evenimente elegante, pentru persoane cu stil desăvârșit și gusturi alese. Design-ul acestei colecţii este elegant, cu nuanţe delicate şi modele dantelate, scoase în evidenţă de note antichizate. Este excelentă pentru mese de sărbătoare, fiind formată din boluri, ceşti, farfurii, platouri şi suporturi de tort, disponibile în nuanţe de ivory si orchidee.
 

 
Pentru anul acesta, Chic Ville vine cu o ofertă și pentru clienții corporate. Cererea din anii trecuti ne-a incurajat sa avem o zona de cadouri specifice, diversificată ca material, preţ şi dimensiuni, adaptat atât colegilor de birou, cât şi partenerilor de business.
 
“Dorim să aducem bucuria sezonului de iarna pentru membrii comunitatii chic și să îi scutim de efortul pe care îl poate reprezenta achiziționarea cadourilor pentru familie, colegi sau parteneri de afaceri. Avem deja un portofoliu de câteva mii de piese la care se adaugă peste 1000 de decorațiuni pentru sezonul de Craciun. Ne dorim să întâmpinăm toate gusturile cu cadouri pentru diverse pasiuni și decorațiuni interioare în stil vintage, fancy, Shabby Chic, clasic și rustic. Pentru cei care doresc să ofere o experiență de shopping inedit, avem la dispoziţie carduri cadou pentru toate bugetele” – a accentuat Eva Lazar, marketing proiect manager la Chic Ville.
 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu