Cadouri

Chic Ville: Cele mai potrivite cadouri de Sărbători

Atunci când vine vorba de alegerea unui dar pentru Sărbătorile de iarnă, specialiştii Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, recomandă cele mai potrivite cadouri în funcţie de persoana căreia se adresează.

“Analizând tendinţele din piaţa internaţională şi raportându-le la obiceiurile de consum ale clienţilor noştri, am observat că produsele din lemn, metal, textil şi ceramică sunt cele care vor transforma Crăciunul în acest sezon”, a declarat Marius Şerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville.

Potrivit reprezentantului companiei, când vine vorba de cadouri, clienţii înclină spre decoraţiuni pentru brad, produse pentru servirea mesei şi obiecte de iluminat precum sfeşnice, lumânări sau candele. De semenea, clienţii Chic Ville şi-au arătat interesul pentru colecţii realizate din lemn în asociere cu metalul, sau pentru jucăriile pentru copii.

„Pentru a întâmpina nevoile clienţilor în această perioadă a anului, am amenajat, atât în magazine, cât şi pe site, zone dedicate cadourilor de Sărbători, unde vizitatorii vor vedea grupate recomandările noastre, în funcţie de persoana care va primi cadoul şi de afinitatea acesteia pentru un anumit stil, de la rustic, la vintage sau clasic”, a mai afirmat Marius Şerbănescu.

Criterii şi recomandări în alegerea unui cadou

Conform consultanţilor Chic Ville, alegerea cadoului potrivit este influenţată de personalitatea, genul şi afinitatea spre un anumit stil de decoraţiuni (clasic, vintage, shabby chic) a persoanei care îl va primi. De asemenea, povestea pe care o transmite produsul este unul dintre cele mai importante aspecte în această alegere.

Alte criterii importante după care trebuie ales un cadou sunt şi gradul de apropiere faţă de destinatar, bugetul şi contextul în care va fi oferit cadoul. Astfel, reprezentanţii Chic Ville recomandă cutiile şi suporturile pentru bijuterii, oglinzile de mână sau produsele din ceramică cu modele de sezon ca fiind potrivite pentru doamne şi domnişoare, în timp ce pentru domni, tirbuşoanele din cupru şi lemn sau machetele decorative cu maşini sau motociclete sunt  principalele propuneri.

Pentru copii, Chic Ville pune la dispoziţia clienţilor un număr impresionant de jucării şi produse de profil, printre care se numără jucăriile de pluş, ursuleţi, pinguini, reni, purceluşi sau oameni de zăpadă, cărţi şi diferite instrumente de colorat şi seturi pentru desen şi pictură.

Bineînţeles, este important să fie luaţi în considerare pe lista pentru Crăciun şi colaboratorii de afaceri, iar reprezentanţii Chic Ville recomandă o serie de cadouri cu o notă impersonală, potrivite pentru aceştia. Cadourile corporate recomandate sunt realizate cu precădere din piele, lemn sau metal, sau o combinaţie a acestora şi sunt potrivite în special pentru birouri.

„Chic Ville este locul în care orice produs poate fi oferit drept cadou, iar clienţii noştri trebuie doar să descopere ceea ce se ascunde printre rafturi. Am subliniat sezonul de iarnă prin intermediul a trei colecţii, „Be a star”, „Poiana Cosânzeana” şi „Brad-Frumos”, în concordanţă cu diferite stiluri de decoraţiuni, tocmai pentru a facilita găsirea cadoului potrivit pentru Sărbătorile de iarnă, fie asistaţi de către personalul de vânzări, fie în mod independent”, a încheiat Marius Şerbănescu.

În cazul în care există totusi dificultăţi în alegerea unui cadou, consultanţii Chic Ville arată că gift card-urile sunt o alegere potrivită, deoarece oferă libertate în alegerea produselor preferate.

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu