Recomandari Chic

Colecţia de Crăciun – aproximativ 1.000 de tipuri de produse

Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, lansează colecţia de Crăciun ce cuprinde atât decoraţiuni fancy, glamour, cât şi piese clasice, vintage sau rustice. De asemenea, specialiştii Chic Ville propun câteva stiluri de amenajare speciale pentru perioada Sărbătorilor. 

„Ne-am pregătit cu aproximativ 1.000 de tipuri de decoraţiuni pentru Crăciun, menite să asigure căldura de sărbătoare în toate interioarele iubitoare de Chic. Tipul acestora diferă, pentru că şi aşteptările clienţilor diferă. De aceea, în magazinele Chic Ville din Bucureşti şi Cluj-Napoca, dar şi pe shop-ul online www.chicville.ro, vor fi disponibile atât produse fancy, glamour, cât şi modele clasice, vintage sau rustice”, a declarat Marius Şerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville.

Clienţii vor găsi decoruri deosebite, potrivite pentru orice gust în materie de forme, materiale şi culori. Astfel, pot fi globuri clasice din sticlă însă cu forme deosebite, precum turtă dulce, caleaşcă sau chiar păuni.  De asemenea, clienţii pot alege dintr-o multitudine de produse din metal cu finisaje deosebite, material textil, lemn, sau o combinaţie a acestora, crenguţe cu conuri sau boabe, etc. În plus, un element foarte utilizat în decoraţiunile de Crăciun sunt inimioarele şi ceramica în formă de dulciuri, precum fursecuri sau brioşe.

„Din totalul produselor din colecţia de Crăciun disponibile în magazinele Chic Ville, 20% sunt speciale pentru brad, 40% sunt destinate amenajării mesei de Crăciun, iar restul sunt decoraţiuni diverse, precum statuete, sfeşnice sau lumânări, toate cu un aer de sărbătoare”, a adăugat Marius Şerbănescu.

Stiluri de amenajare speciale pentru Crăciun

Decoraţiunile au în această perioadă scopul de a inspira Crăciunul în tot spaţiul din locuinţă, iar Chic Ville vine în întâmpinarea clienţilor cu recomandări pentru diferite zone ale casei, de la bucătărie, living & dining, până la masă, brad şi idei de cadouri.

„Crăciunul este cea mai veselă sărbătoare, în care oamenii sunt dispuşi să-şi amenajeze locuinţa pentru a transmite un sentiment optimist. Noi le recomandăm să aibă în vedere şi selectarea unor decoraţiuni pentru aranjarea mesei de Crăciun, acesta fiind locul principal în noaptea de Ajun. Pentru living şi zonele de acces recomandăm feţele de pernă, naproanele, feţele de masă, coroniţele şi ghirlandele, sfeşnice, lumânări şi veselă cu motive de Crăciun. În funcţie de culoare şi tipul acestora, se poate opta pentru decoraţiuni pretenţioase, pe arămiu şi auriu, rustice (inspirate din natură – verdele închis al pădurii, lemn, conuri de brad sau cerbi), şi chiar vintage, fiind în vogă decoraţiunile patinate, cu imprimeuri de iarnă, precum sănii sau skiuri”, a menţionat Directorul de Achiziţii al Chic Ville.

În ceea ce priveşte masa de Crăciun, aceasta trebuie să aibă elemente de decor care să inspire atmosfera de Sărbători. Astfel, feţele de masă, naproanele, şerveţelele cu motiv de Crăciun, precum şi inelele pentru acestea, vesela, suporţii de sare şi piper, sfeşnicele şi coroniţele nu ar trebui să lipsească de pe masă. Se poate opta şi pentru o faţă de masă clasică, ce se poate utiliza la diferite ocazii, necesară fiind, în acest caz, suplimentarea decorurilor. De asemenea, pot fi puse cu succes accesorii de brad în dreptul fiecărei farfurii, sau chiar pe farfurie, cu rol decorativ. Însă este important de reţinut că acestea trebuie să se asorteze cu celelalte decoruri de pe masă.

O alta etapă importantă în decorarea de Crăciun este împodobirea bradului, iar în acest sens trebuie decis un anume stil pentru decoraţiuni: metal, sticlă sau elemente naturale precum lemnul sau textilele?

Ornarea propriu-zisă trebuie să fie o alternare între ghirlande şi decoraţiuni, indiferent de stilul ales. Deşi se observă o preferinţă pentru decoraţiuni mici, cele mai mari, într-un brad des, arată deosebit de frumos şi primitor. Nu în ultimul rând, o condiţie importantă pentru acest aranjament este ca şi cadourile de sub brad să fie în număr mare.

„Acestea sunt doar câteva idei pe care clienţii le pot alege pentru decoraţiunile de Crăciun. Desigur, aceştia pot fi şi mai îndrăzneţi şi pot opta pentru decoruri „tradiţionale”, în culorile verde, roşu, pe tematicile cunoscute: reni, moşi sau crăciuniţe”, a încheiat Marius Şerbănescu.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.