inaugurari

Chic Ville mizează pe minim 25.000 de vizitatori pe site

Chic Ville, cel mai nou concept de magazin home&deco din România, inaugurat la începutul lunii noiembrie 2012 în Cluj-Napoca, anunţă lansarea portalului www.chicville.ro pentru a pune la dispoziţia clienţilor cele mai atractive produse pentru decorarea locuinţei.

Planurile de dezvoltare ale Chic Ville vizează extinderea reţelei de magazine la nivel naţional, în marile oraşe din ţară, însă, până la deschiderea următoarelor locaţii, clienţii pot avea acces, într-un mod facil, la produsele din ofertă prin intermediul shop-ului online.

www.chicville.ro va pune la dispoziţia potenţialilor clienţi toate produsele care se află şi pe rafturile magazinului din Cluj-Napoca. Printre acestea se numără obiecte mici de mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, sofale, birouri), obiecte de sticlă, porţelan, ceramică, lămpi, textile, obiecte de decor, cadouri, suveniruri, îmbrăcate într-un aer vintage, antichizat sau chiar industrial contemporan.

Potrivit reprezentanţilor Chic Ville, noul magazin online vine în întâmpinarea persoanelor împătimite de frumos, cu venituri peste medie, dar care preferă comoditatea unei comenzi sau nu dispun de timp pentru a porni în căutarea unui produs unic, deosebit.

În ceea ce priveşte numărul de persoane interesate de shop-ul online, reprezentanţii Chic Ville estimează că magazinul online va atrage, până la finalul lunii mai, aproximativ 25.000 de vizitatori.

Pentru a sărbători deschiderea magazinului online, vor fi oferite 7 vouchere cadou, în valoare de 300 de lei fiecare, pentru persoanele care îşi creează un wishlist pe site-ul Chic Ville şi îl distribuie în aplicaţia special creată pe pagina de Facebook a magazinului. Cei 7 câştigători vor fi aleşi prin tragere la sorţi în data de 2 mai, iar tichetele vor putea fi folosite până în data de 30 iunie.

În plus, clienţii care comandă produse în valoare de 500 Ron vor intra în programul de fidelitate şi vor beneficia de reduceri de 5% la toate achiziţiile ulterioare. Mai multe informaţii despre programul Silver Card se pot găsi pe site-ul magazinului.

Încă de la inaugurare, magazinul s-a bucurat de un mare succes datorită produselor deosebite. În această perioadă, magazinul expune o colecţie inedită pentru aranjarea mesei şi decorarea locuinţei în spiritul Sărbătorilor Pascale, prezentate într-un mediu ambiental aparte.

Obiectele aflate pe rafturi, dar şi în shop-ul online, ţin cont de cele mai noi tendinţe în amenajare întâlnite la nivel european şi pot fi încadrate în ambiente inedite, cu un aer aparte. Astfel, tot ceea ce este în vogă în oraşe precum Viena sau Paris ajunge şi în magazinele Chic Ville.

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu