Et Cetera

Chic Ville – magazinul tau de incredere certificat TRUSTED.ro

Scris de Chic Ville

Chic Ville înseamnă, pe lângă un univers fermecător de decoraţiuni unice şi idei surprinzătoare, un magazin de încredere! Acest lucru este certificat prin Marca de Încredere TRUSTED.ro, despre care te invităm să descoperi mai multe informaţii.

Pentru început, o Marcă de Încredere este un simbol acordat unui comerciant pentru îndeplinirea unui set de criterii, obţinută în urma unei verificări riguroase. TRUSTED.ro oferă o astfel de marcă magazinelor online, iniţiatorii acestui proiect fiind Gala Premiilor eCommerce, Legi-internet.ro si Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România.

Iată câteva dintre standardele pe care un magazin de vânzari on-line trebuie să le îndeplinească, şi pe care Chicville.ro le-a atins în stilul său unic:

Pentru a descoperi toate produsele de pe site, important este să le găseşti simplu şi usor. Acelaşi lucru se întamplă şi cu datele comerciale ale firmei, pe care le vei descoperi rapid, pe pagina care îţi povesteste într-un mod fascinant povestea noastră chic.

Mai departe, te vom ajuta întotdeauna atunci când ai nevoie, fie că îţi doreşti consultanţă în ceea ce priveşte produsele noastre, fie că îţi doreşti să modifici comanda deja plasată. Ne poţi contacta la telefon, pe e-mail şi prin chat, şi împreună vom găsi soluţia cea mai bună pentru tine. Facem asta pentru că ne dorim să te inspirăm şi să te ajutăm sa obţii decoruri de vis, perfecte pentru stilul de amenajare al casei tale!

De asemenea, ţi-am pus la dispoziţie atât informaţiile despre cumpărare şi livrare, cât şi termenii şi condiţiile şi informaţiile despre garanţie. Mai mult de atât, găseşti pe site şi un scurt îndrumar de întreţinere a produselor achiziţionate, pentru că ne dorim ca obiectele pe care le alegi să-ţi fie alături cât mai mult timp şi să te inspire să creezi decoruri unice, pline de şarm.

La Chic Ville, te încurajăm să descoperi o lume a decoraţiunilor atent alese şi complimentate în aranjamente minunate, te surprindem cu o varietate de cadouri chiar şi pentru cei mai capricioşi sărbătoriţi şi te invităm să descoperi magia chic în fiecare clipă!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu