Stiri

Chic Ville & The King’s Singers

Scris de Chic Ville

Pentru că la Chic Ville vorbim adesea despre eleganţă şi despre acel efect impresionant al camerelor decorate pe note clasice, iată că reuşim să vorbim şi despre scene fermecătoare, înnobilate de muzică minunată. În seara de 3 Octombrie 2017, scena se deschidea dichisită în stil chic, iar sala era deja neîncăpătoare pentru a-i primi cu braţele deschise pe talentaţii The King’s Singers.
 
Istoria acestui grup muzical pleacă încă de acum aproape cinci decenii, fiind format la 1 mai 1968 de şase absolvenţi ai Colegiului Regal de la Cambridge. Ce s-a păstrat de atunci a fost formula vocală formată din doi contratenori, un tenor, doi baritoni şi un bass, dar şi entuziasmul şi dăruirea către muzică de calitate. Cu un şarm tipic britanic şi piese inspirate din variate stiluri muzicale, The King’s Singers sunt adevăraţi ambasadori ai excelenţei muzicale pe întreg globul.
 
Cu două premii Grammy şi o nominailizare la premiile Emmy, The King’s Singers au venit să-i răsfeţe pe pasionaţii clujeni şi nu numai cu un concert absolut fermecător.
 
Iar pentru că stilul lor muzical este atât de chic, i-am surprins cu un decor elegant, pe care te invităm să îl descoperi!
 

 

 

  

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.