Povesti din lumea Chic Ville

Colecția Chic Ville de Crăciun se îmbogățește cu 200 de articole

Scris de Chic Ville

La Chic Ville, tema principală a acestui Crăciun este povestea. Fiecare masă, fiecare decor, spune o poveste. Cu ajutorul decorațiunilor Chic, atmosfera sărbătorilor va fi una de basm.

Principalele tendinţe ale sezonului

Auriul își menține poziția de principală tendință, împreună cu tradiţionalele roşu, alb, verde, albastru. Materialele din care sunt confecționate decorurile sunt diverse – lemn, metal sau ceramică – pentru a îndeplini ideile de decor ale clienților.
Masa de Crăciun poate spune o poveste cu reni şi brăduţi preţioşi, în timp ce în brad putem agăţa decoraţiuni din lemn sau pâslă, scoţându-ne la iveală creativitatea. În restul casei, putem opta pentru conuri, bobiţe roşii, crenguţe de brad sau candele cu lumânări parfumate.

Decor auriu Craciun

Decor auriu Craciun

Categorii de produse

Produsele de Crăciun Chic Ville pot fi împărțite în patru mari categorii, care se ramifică, mai departe, în subcapitole cu produse de poveste.

Prima categorie este cea a decoraţiunilor pentru bradul de Crăciun: reni, oameni de zăpadă, pinguini, îngeraşi, moşi, steluţe, dar şi ghirlande şi clopoţei. Cea de-a doua categorie, vizează decorurile pentru masa de Crăciun şi cuprinde, de la statuete decorative, la candele preţioase, coroniţe sau şerveţele cu îngeraşi. Produsele din cea de-a treia categorie au menirea de a aduce atmosfera festivă în casă, prin doze ceramice, ceşti, platouri pentru servit şi multe altele. În final, cea de-a patra categorie de produse se adresează celor mici: ursuleţi, reni şi iepuraşi din pluş, îmbrăcaţi chochet cu fesuri şi fulare.

Decor brad Chic Ville

Decor brad Chic Ville

Recomandările Chic pentru cadourile de sezon

Toate produsele acestui Crăciun au fost alese cu atenţie din cadrul unor expoziţii internaţionale de home&deco. Astfel, clienţii pot alege cadouri din colecţia specială Golden Christmas, pentru decorarea mesei festive, colecţia de prieteni pufoşi de la Louise Mansen, sau cea a produselor din ceramică.

Aşadar, doamnele se vor bucura să găsească sub bradul de Crăciun o ramă foto sofisticată, o cutie preţioasă de bijuterii, ceainice sau ceşti. Iar pentru cele mai pasionate gospodine, Chic Ville oferă o colecţie specială de şorţuri şi mănuşi de bucătărie, dar şi vase termorezistente pictate manual, cu motive tradiţionale poloneze.

Pentru domnii exploratori, avem o colecţie întreagă de produse cu tematica mapamondului: globuri pământeşti, albume foto, tablouri decorative, machete de maşini şi motociclete etc.

Craciun de poveste

Craciun de poveste

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.