Recomandari Chic

Colecţia Romantic Garden – mobilier de exterior în stil parizian

Scris de Chic Ville

Inspiraţi fiind de cele mai apreciate filme franţuzeşti, cu grădini luxuriante şi mobilierul de epocă, colecţia Romantic Garden se bucură de întreaga noastră atenţie în această vară. Mai mult, ne face să ne simţim ca adevărate vedete de film, atunci când luăm micul dejun sau cina în grădina noastră urbană.
 
Cu ce ne-a fermecat această colecţie?
 
Linii romantice, unduiri realizate manual după tehnici de epocă, toate acestea dau unicitate fiecărei piese din colecţia Romantic Garden. Este parte din lunga tradiţie franţuzească a parcurilor şi a grădinilor romantice, fiind o încântare atât pentru privire, cât şi pentru suflet. Primele piese de mobilier pentru exterior create în acest stil sunt menţionate în romanele de secol XIX, fiind cel mai bine conturate în epoca Art Nouveau.
 
Etajera Romantic Garden Green detaliu Banca Romantic Garden Green detaliu
 
Etajera Romantic Garden Brown detaliu Etajera Romantic Garden Brown detaliu
 
Fie că vorbim despre bănci sau scaune care ne invită la şuete cu prietenele, sau despre balansoare care ne răsfaţă în legănarea lor molcomă, sau chiar despre etajere ce etalează măreţe ghirlande florale, piesele din colecţie aduc atmosfera de film franţuzesc în grădină. Unduirile romantice cu model floral, culorile alese pentru a se potrivi perfect cu feeria de verde, toate ne inspiră şi ne emoţionează.
 
Creează-ţi oaza ta de eleganţă cu parfum parizan în grădină şi bucură-te de poezie şi de soare, cu minunata colecţie în două stiluri: Romantic Garden Green şi Brown.
 

Romantic Garden Green

Mobilier Romantic Garden Green Banca Romantic Garden Green
 

Romantic Garden Brown

Etajera Romantic Garden Brown Mobilier Romantic Garden Brown

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.