Povesti din lumea Chic Ville

Colecţia Royal, inspirată de curtea unei prinţese

Scris de Chic Ville

Câteodată te găseşti întrebându-te cum ar fi fost să te naşti la o curte regală. E firesc, cu toţii ne-am imaginat baluri somptuoase, dineuri pantagruelice şi veşminte cu o mie de dantelării şi ciucuri.

Însă pentru cei îndrăgostiţi de viaţa interioară a unui cămin, fie el de curte împărătească sau bloc cu 4 etaje, cele mai multe întrebări vin din sfera obiceiurilor care se regăsesc în orice familie: Cum mâncau regii? Oare ce fel de vase foloseau? Oare ce şi cum găteau? Dar câte feluri de furculiţe şi linguriţe aveau pe masă?

Şi dacă ne-am dori să ne apropiem măcar un pic de obiceiurile culinare şi de servire a mesei, am alege colecţia Royal, care e descendentă directă a marilor dineuri roiale în zilele noastre.

Colectia Royal - Royal Rose

Colectia Royal – Royal Rose

Cu forme plăcute, subtile, colecţia pare visată de o prinţesă, într-o după-masă de primăvară sub magnoliile înflorite. Farfuriile delicate vin în două culori: roz discret, fantezie şi clasicul dar deosebitul crem cu accente vintage. Un festin în pastel cu veselă roz va fi ca o briză placută de primăvară, cu o masă plină de flori şi alte detalii roz: şerveţele, inele de şerveţele, sfeşnice cu lumânări.

Colectia Royal -Royal Ivory

Colectia Royal -Royal Ivory

Vesela crem te aşteaptă să o reinventezi în câte variante îţi poţi imagina, fiind extrem de versatilă. Gândeşte-te la o masă din zilele noastre, cu accente metalice, cu suportul etajat de prăjituri, sfeşnicele, inelele de şerveţele, toate strălucind în raze diafane. Sau la o masă vintage, cu elemente rustice, unde vor domina detaliile peste care a trecut patina timpului.

Pe lângă seturile de farfurii regale, colecţia cuprinde şi seturi de ceşti pentru cafea. Alege turcoaz sau magenta pentru o Marie Antoinette îndrăzneaţă, sau crem vintage pentru o delicată Sisi. Asortează ceştile cu tăvi pe măsură şi invitaţii tăi se vor simţi ca la curtea celui mai primitor palat.

 Pentru iubitorii de ceai, colecţia conţine şi ceşti mari, cu un picior delicat care inspiră delicateţe şi visare. Ceştile vin în culori proaspete, precum portocaliu coral şi turcoaz, sau discrete, precum cremul vintage. Potriveşte-le ceaiului tău preferat, care cu siguranţă va fi mult mai aromat când îl bei din aceste ceşti speciale.

Colectia Royal -Royal turcoaz

Colectia Royal -Royal turcoaz

Toate piesele din colecţie au un preţ încurajator, care ar face o prinţesă să chicotească la gândul că i-ar mai rămâne buget şi pentru o faţă de masă din materiale preţioase. Designul deosebit, ceramica de calitate superioară şi glazura fină a colecţiei vin astfel ca un bonus.

Dacă e ceva ce putem învăţa de la regi şi regine, este faptul că măsura în care avem grijă de spaţiul de locuit are o importanţă majoră. Răsfaţă-te cu o colecţie de ceramică Royal şi te vei simţi prinţ sau prinţesă în fiecare zi!

Colectia Royal

Colectia Royal

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.