Recomandari Chic

Colecţia Zuperzozial Bamboo

Scris de Chic Ville

Frumuseţea lucrurilor vine atunci când îmbrăţişăm, deopotrivă, atât perfecţiunea, cât şi micile imperfecţiuni care dau unicitate fiecărui obiect. Iar atunci când acestea se împletesc armonios cu grija pentru natură, obţinem un efect cu totul special. Cum dau naştere vasele Zuperzozial Bamboo unei noi arte? Află de la noi!
 

 
Având la bază fibre de bambus şi porumb, dar şi o dorinţă puternică de a ocroti natura şi de a duce spiritul ecologic la un nou nivel, vasele Zuperzozial Bamboo prind aripi şi ajung să fie tot mai răspândite şi mai apreciate în lumea culinară.
 
Produsele acestei colecţii sunt fabricate în proporţie de 70-80% din fibre naturale, susţinute de răşină melaminată, folosită de obicei în realizarea vaselor pentru copii sau a celor pentru camping. De asemenea, pigmentul ales este unul natural, alimentar, ce oferă astfel siguranţă în utilizare. Fibrele de bambus dau structura şi rezistenţa vaselor, în timp ce fibrele de porumb contribuie la netezirea suprafeţelor. Un strat protector împotriva petelor le învăluie apoi, pentru un plus de rezistenţă.
 
De ce a fost ales bambusul? Pentru că o cultură de bambus ajunge la maturitate în 3-5 ani, creşterea rapidă având un impact minim asupra mediului.
 
Frumuseţea acestei colecţii este că fiecare piesă are ceva special, fie că este vorba de textură, diferenţe uşoare de formă sau nuanţă, dar care nu afectează funcţionalitatea. Toate acestea se datorează fibrelor naturale şi a tehnicilor prietenoase cu mediul prin care această colecţie cu totul unică este creată.
 

 
Iată câteva detalii pe care trebuie să le cunoşti atunci când alegi produsele acestei colecţii:
 
– Vasele sunt rezistente la spălarea la maşina de spălat vase, însă este recomandată spălarea manuală ori de câte ori este posibil;
– Vasele Bamboo nu pot fi folosite la cuptorul cu microunde, la cuptorul pe gaz sau electric sau la grill. Mai mult, nu este recomandată congelarea;
– Acestea se pot sparge sau ciobi, dar nu la fel de repede ca vasele de ceramică sau sticlă;
– Expuse la soare pentru perioade îndelungate, vasele se pot decolora;
– Pot fi folosite pentru servirea preparatelor fierbinţi, fiind rezistente la temperaturi între -20 şi 70°, dar pentru durate de timp de până la două ore;
 

 
Descoperă farmecul acestei colecţii Bamboo şi bucură-te de o armonie de nuanţe fine, în trend! Mai mult, această colecţie te ajută să iei parte la protejarea naturii, fapt ce nu doar ajută mediul şi îmbunătăţeşte calitatea vieţii, ci şi înnobilează sufletul.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.