Recomandari Chic

Coltisorul tau Chic

Scris de Chic Ville

Toamna este perioada locuinţelor noi, a camerelor de cămin şi a decorurilor care le dau viaţă. Atunci când alegi să începi o nouă viaţă, ai nevoie de câteva piese care să te facă să te simţi acasă. Însă, uneori, spaţiul poate fi restrâns şi este posibil să nu ai exact imaginea pe care ţi-ai dori-o. Iată de ce este important să te simţi acasă într-un loc nou.
 
coltisorul chic
 
1. Decorurile în ton cu sufletul tău îţi aduc linişte şi stare de bine. Atunci când decorul care te înconjoară are un strop din bucuria de acasă, vei avea puterea să te acomodezi cu noutatea şi vei putea pune bazele unui plan nou, unei vieţi noi. Acest lucru se întâmplă îndeosebi în cazul studenţilor, pentru care spaţiul mic din camera de cămin sau din cea închiriată trebuie îndulcit, personalizat.
 
2. Locul meu – amprenta mea. Este important ca locul în care stai să-ţi reflecte personalitatea. Îţi plac cărţile? Fă-le loc în decorurile tale. Îţi place să călătoreşti? Alege rame foto cu fotografii din cele mai frumoase locuri. Îţi place confortul? Înconjoară-te de perne moi şi alege o pătură care să te bucure. Totul este mai uşor când alegi piesele care se potrivesc personalităţii tale. Cu piesele decorative preferate, niciun spaţiu nu este prea mic pentru tine.
 
3. Îţi dă şansa să te descoperi. Atunci când începi o viaţă nouă, afli despre tine lucruri pe care nu le ştiai. Decoratul este una dintre acele activităţi care te ajută să te cunoşti mai bine şi să-ţi transformi decorurile în cele mai frumoase momente pe care ţi le dedici.
 
coltisorul chic
 
Iată ce poţi alege pentru un colţişor personalizat, elegant şi chic, în ton cu sufletul tău:
 
1. O vază mică în care să aşezi o floare – acest lucru îţi va da energie şi va aduce un plus de bine micului tău colţişor chic.
 
2. O cutie cu amintiri – ideală atât pentru lucruşoarele cărora nu le găseşti locul în decorul tău, cât şi pentru suveniruri, fotografii sau mici obiecte dragi sufletului.
 
3. O ramă foto – alege pentru aceasta cea mai frumoasă amintire, cel mai drag chip sau cel mai inspiraţional mesaj. Astfel, te vei bucura şi mai mult de colţişorul tău de bine.
 
4. O pernă moale – în stilul tău, prin care să-ţi pui amprenta şi care să te ajute să te simţi mai confortabil.
 
5. Piese de veselă – fie că îţi place să găteşti, să comanzi mâncare sau să împrumuţi de la prieteni, bucură-te de ea în cele mai chic farfurii, care să te reprezinte.
 

 
Să începi o nouă viaţă poate fi greu. Însă depinde doar de tine să o faci mai frumoasă!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.