Recomandari Chic

Consola știe-tot

Scris de Chic Ville

Această domnișoară inteligentă, fermecător de versatilă, ne-a surprins cu ingeniozitatea ei. Nouă ne place să o numim consola știe-tot. Pentru că oriunde ai pune-o, știe să se facă admirată.

Consola-birou

Consola birou

Poate că vrei să o folosești ca birou, într-un spațiu restrâns se va încadra perfect. E silfidă și știe cum să se strecoare chiar și în cele mai modeste încăperi. Adaugă o lampă colorată și ideile bune vor veni de la sine.

Sau poate că ți-o imaginezi mai bine ca măsuță de toaletă, cu o banchetă chic asortată. Oferă-ți cele mai frumoase clipe de răsfăț în fața oglinzii, alături de consola noastră, ajutor de nădejde când vine vorba de parfumuri și pudre fine. E cochetă de fel așa că vă veți înțelege de minune.

Pe hol am întâlnit-o elegantă, stând cuminte în așteptarea stăpânilor plecați la plimbare. Suportul pentru chei așteaptă și el, iar umbrelele au rămas acasă, în căsuța lor din fontă cu forme elegante, á la parisienne.  Înveselește atmosfera cu o plantă oacheșă și un ceas care să-ți spună mereu cât mai ai de așteptat până la următoarea plimbare.   O vază cu flori va arăta bine pe consola noastră în orice context, florile o fac să radieze. Pe noi ne-a convins!

Consola-masa toaleta

Decor masuta toaleta

Consola Hol

Decor hol

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu