Recomandari Chic

Consola știe-tot

Scris de Chic Ville

Această domnișoară inteligentă, fermecător de versatilă, ne-a surprins cu ingeniozitatea ei. Nouă ne place să o numim consola știe-tot. Pentru că oriunde ai pune-o, știe să se facă admirată.

Consola-birou

Consola birou

Poate că vrei să o folosești ca birou, într-un spațiu restrâns se va încadra perfect. E silfidă și știe cum să se strecoare chiar și în cele mai modeste încăperi. Adaugă o lampă colorată și ideile bune vor veni de la sine.

Sau poate că ți-o imaginezi mai bine ca măsuță de toaletă, cu o banchetă chic asortată. Oferă-ți cele mai frumoase clipe de răsfăț în fața oglinzii, alături de consola noastră, ajutor de nădejde când vine vorba de parfumuri și pudre fine. E cochetă de fel așa că vă veți înțelege de minune.

Pe hol am întâlnit-o elegantă, stând cuminte în așteptarea stăpânilor plecați la plimbare. Suportul pentru chei așteaptă și el, iar umbrelele au rămas acasă, în căsuța lor din fontă cu forme elegante, á la parisienne.  Înveselește atmosfera cu o plantă oacheșă și un ceas care să-ți spună mereu cât mai ai de așteptat până la următoarea plimbare.   O vază cu flori va arăta bine pe consola noastră în orice context, florile o fac să radieze. Pe noi ne-a convins!

Consola-masa toaleta

Decor masuta toaleta

Consola Hol

Decor hol

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.