Povesti din lumea Chic Ville

Coşul mic şi chic de Paşte: e de dăruit!

  Paştele este aproape şi deja ne vin idei de cadouri deosebite. Ispiraţia principală e gradina înmugurită şi razele calde ale soarelui, completate de afecţiunea ce le-o purtam celor dragi. Aşa că hai să ne gândim la mama, la bunica, la prietena dragă şi la zâmbetul care le va invada feţele o dată ce le vom dărui coşul cel minunat.

Cosul mic si chic de Paste, e de daruit

Cosul mic si chic de Paste, e de daruit

Cum faci un coş magic, plin de iubire şi lucruri încântătoare? E simplu.

Întâi trebuie să alegem coşul. În funcţie de buget,  ne orientăm: unul simplu, din nuiele, clasic. Ori ceva mai romantic, alb, vintage. Sau poate alegem un coş mic şi preţios, din ratan şi alama. De aici începem să ne imaginam decoruri prietenoase care să locuiască în coşurile noastre. Şi astfel vom descoperi coşuri chic de dăruit şi de primit.

Coşul rustic  

Povestea lui spune: doi iepuroi rustici, simpatici, au mers prin padurice şi au adunat nuiele verzi şi fân, în care au ascuns oua şi nuci. Iepuroii au ţinut morţiş ca în coş să intre multa dragoste, sfoară rustică şi crenguţe.

Cosul rustic - 56.90 lei

Cosul rustic – 56.90 lei

Coşul chic pentru domnişoare

    În coşul acesta avem o adevarată feerie. Serveţele cu motive vegetale, completate de inele de şervetele cu prajiturele si o orhidee delicată care va rămane pe pervaz, fară să o uzi … pentru totdeauna. Franjurii din hârtie colorata şi fundiţă din aţă adauga un plus de farmec întregului ansamblu.

Cosul chic pentru domnisoare -151,50 lei

Cosul chic pentru domnisoare -151,50 lei

Coşul din ratan pentru pretenţioşi

 Acesta este un cos cu adevarat special: ratanul prelucrat manual, cu accesorii din alamă va fi un rasfăţ pentru privirea oricui îl va primi în dar. Un ou simplu, cu fluturi mov arată minunat însoţit de un fir de levanţică nemuritoare.

Cosul din ratan pentru pretentiosi -182,20 lei

Cosul din ratan pentru pretentiosi -182,20 lei

 

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.