Recomandari Chic

Crăciun la Chic Ville

Scris de Chic Ville

Atunci când vorbim despre Crăciun, fiecare are un stil aparte prin care alege să sărbătorească şi să decoreze. Noi iubim fiecare stil de Crăciun şi punem suflet în fiecare decor pe care îl creăm, plus un strop de magie Chic! Iată care sunt cele mai apreciate tendinţe de Crăciun de anul acesta!
 

1. Crăciun Vintage

 
vintage christmas
 

Nu este chiar vintage, mai degrabă rustic-vintage, dar este o emoţie, mai mult decât un stil. Este amintirea Crăciunului la bunici, căreia magia Chic îi aduce note contemporane. Sărbătoreşte din plin frumuseţea fragilă a lucrurilor făcute de mână, a globurilor din sticlă cu ornamente interioare, a candelelor, lumânărilor şi felinarelor ce mângâie cu lumina lor întregul decor ce-ţi cuprinde căminul. Este acel stil pe care îl purtăm în suflet şi la care ne întoarcem cu drag de fiecare dată.
 
vintage christmas vintage christmas
 
Îl sărbătorim prin coşuri ce ţin loc de centerpiece-uri, pe care le umplem cu ramuri de brad, conuri, turtă dulce şi mere parfumate. Prin farfurii cu note rustice, pe care le dichisim cu preparate rupte parcă din poveşti. Prin ornamente din materiale naturale – lemn, frânghie, textil – pe care le îmbinăm armonios într-o atmosferă cu totul feerică. Totul ca mai apoi să ne strângem bucuroşi în jurul mesei.
 

2. Crăciun Fancy

 
Fancy Christmas
 
Poate că este total opus stilului rustic-vintage, însă şi acest stil are în prim-plan preţiozitatea lucrurilor ce compun decoruri fabuloase. Aici, accentele aurii sunt cele care dau naştere unor emoţii complet noi, de la rafinament până la romantism, de la eleganţă şi până la strălucire.
 
Fancy Christmas Fancy Christmas
 
Un set de farfurii în nuanţa orhideelor, un set de tacâmuri aurii pline de strălucire, un centerpiece ornamentat ce aminteşte de moda pariziană şi un sfeşnic glamour – acestea sunt doar câteva dintre piesele ce nu trebuie să lipsească dintr-un decor fancy. Pe lângă acestea, ornamentele preţioase din sticlă şi ceramică îşi fac magia şi fac din fiecare decor unul de lux, imediat apreciat de privirile care ştiu să vadă un stil desavârşit.
 

3. Crăciun Classic

 
Classic Christmas
 
Povestea fermecătoare a filmelor de Crăciun, atmosfera bogată, plină de şarm şi grandoare, magia ornamentelor de brad şi a coroniţelor de pe uşă, toate îmbrăcate în aroma prăjiturilor de iarnă – aşa simţim noi Crăciunul în stil clasic.
 
Classic Christmas Classic Christmas
 
Pentru acest stil, decoraţiunile roşii sunt cele mai iubite. Se potrivesc perfect acele piese ce ilustrează cu bucurie chipul lui Moş Crăciun, oameni de zăpadă voioşi şi faimoşii omuleţi de turtă dulce. Mai mult, se potrivesc toate acele decoraţiuni mărunte care împreună dau naştere unui decor bogat, plin de viaţă şi voioşie. Şi mai ales, se potrivesc perfect momentele magice alături de cei dragi, poveştile spuse în jurul bradului sau în faţa şemineului şi mirosul îmbietor al scorţişoarei.
 


 
Ei bine, tu ţi-ai ales stilul perfect pentru acest Crăciun? Descoperă pe site cea mai frumoasă Poveste de Crăciun!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu