Recomandari Chic

Craciunul la Chic Ville peste timp

Scris de Chic Ville

Crăciunul este o sărbătoare plină de bucurie, în care fiecare cămin este decorat în cel mai chic mod, în funcţie de preferinţele, posibilităţile şi personalitatea fiecărei persoane în parte.

Crăciunul arată altfel pentru fiecare persoană în parte, iar uneori poate deveni o provocare pentru găsirea unui stil propriu, plin de şarm. Iată câteva decoruri pe care echipa Chic Ville le-a creat de-a lungul timpului, ce-ţi pot fi de ajutor pentru un decor unic, spectaculos.

Vintage-rustic


Ne-am bucurat, de-a lungul timpului, de minunate încăperi care ne-au inspirat, ne-au cucerit şi ne-au provocat să le dăruim decoruri pereche, pe care le-am îndrăgit peste ani. Am pus bucuria, priceperea şi pasiunea noastră în fiecare decor, pentru a oferi inspiraţie celor ce iubesc stilul nostru.

Pentru o atmosferă rustică, am lăsat, adeseori, puterea lemnului să vorbească, acoperind masa doar cu runnere elegante, ce scot în evidenţă textura unică. Apoi, am ales piese din ceramică, piese cu unduiri unice, ce vorbesc depre preţiozitatea fiecărui detaliu în parte. De asemenea, ne-am bucurat şi de farmecul pereţilor din cărămidă, pe care i-am evidenţiat cu lumina blândă a celor mai chic felinare, lumânări sau candele.

Alături de acestea, ne-am bucurat de mult iubitul brad de Crăciun, dichisit cu accente metalice, globuri unice şi accente realizate manual, aşa cum iubeam brazii decoraţi în copilărie.


Vintage-Clasic


Nimic nu vorbeşte despre pasiunea şi şarmul unui decor de sărbătoare decât strălucirile discrete, ce dau un farmec aparte decorului minunat de acasă. Ne-am bucurat, ades, de piese fermecătoare argintii, aurii sau arămii, pe care le-am evidenţiat cu farfurii albe, lumânări fine sau decoruri în nuanţe puternice.

Cele mai frumoase poveşti decorative se scriu cu piese ce se completează unele pe celelalte, ce se evidenţiază reciproc într-o armonie aparte. Pentru aceste decoruri am apreciat îndeosebi piesele de mobilier albe, care au personalizat în mod spectaculos fiecare decor. Iar pentru detaliile care fac diferenţa am ales figurine elegante şi jucăuşe, care încălzesc atmosfera cu bucuria lor.Vintage-îndrăzneţ


Tot mai în vogă în ultimii ani, această tendinţă poate lua multe forme încântătoare. Cea mai apreciată culoare pentru decorurile de sărbători a fost rozul pudrat, fie că a fost regăsit pe farfurii, fie în piesele decorative ce dau un şarm aparte întregului decor.

Noi ne-am bucurat de această nuanţă feminină şi am dăruit-o decorurilor pline de şarm, împreună cu piese decorative aurii, pentru o atmosferă vintage glamour cu note contemporane.

Dar povestea decorurilor cu note îndrăzneţe nu s-a oprit aici. Ne-am bucurat de nuanţe de verde fermecător, pe care le-am evidenţiat cu auriu preţios şi ghirlande vegetale, pentru un strop de naturaleţe şi şarm.Oricum ai alege decorul pentru Crăciun, alege cu sufletul – doar aşa vei obţine un decor care să te bucure, să te cuprindă cu magia sa şi să-ţi aducă stare de bine.

De sărbători, cel mai frumos sentiment este cel de linişte, de împlinire, care reflectă bucuria unui an încheiat cu bine şi din care merită să ne amintim îndeosebi părţile frumoase. Creează decorul care să te reprezinte şi bucură-te de sărbători minunate!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.