Recomandari Chic

Cum să ai o primăvară chic, acasă

Scris de Chic Ville

Uneori, primăvara știe să-și expună secretele nu doar prin muguri și raze de soare, ci și prin piese decorative spectaculoase, care transformă orice cămin într-o oază vie de tandrețe. Integrând decorațiunile potrivite, vei avea ocazia să trăiești o primăvară magică, chiar în interiorul căminului tău. Creează un decor care se va lăsa remarcat prin ghivece înflorite, plante decorative delicate și statuete nemaivăzute, iar primăvara ta va fi una cu adevărat chic.

1. Statueta Dandelion din metal, mov

Te vei îndrăgosti de superba statuetă Dandelion, care va transforma întreg căminul în ceva cu totul magic, desprins din meleaguri fermecate, pline de flori și soare cald. Alege să o integrezi în decorul tău și lasă-te captivat de aura ei încântătoare, care îți va șopti balade de primăvară prin cele mai încântătoare decoruri pe care le poți avea acasă.

2. Flori decorative roz

Duioșia primăverii se transpune în flori îmbujorate într-un roz pudrat, gingaș, ce va încununa întreaga încăpere într-o grădină de poveste. Alege să integrezi în piesajul de acasă trandafirul decorativ Pink Rose pentru un strop de tandrețe, iar dacă îți dorești un vizual mai accentuat al petalelor roz delicate, optează pentru coronița decorativă Hortensia ce se va integra ușor pe un platou rotund decorativ sau la baza unui ghiveci chic.

3. Statueta Tinkerbell din metal, roz

Delicată și grațioasă, statueta Tinkerbell din metal, roz va dansa prin decorurile tale, aducând eleganță și rafinament. Dedicată aranjamentelor fermecătoare, nemaiîntâlnite, această statuetă va aduce în orice încăpere un strop de inspirație, transformând decorul tău într-un colțișor al poveștilor împletite în tainele primăverii.

4. Ghiveci Lady Grey, din ciment

Izul primăverii prinde contur atunci când florile tale sunt dichisite în ghivece fermecătoare, nemaiîntâlnite. Ghiveciul Lady Grey, din ciment, gri, amintește de eleganța epocilor trecute, aducând o notă de rafinament decoruilor complementare și licărind a tandră primăvară. În livingul grandios sau în grădina însorită, ghiveciul Lady Grey își va găsi locul numaidecât.

5. Vază Dandelion din ceramică

Include în decorurile primăvăratice de acasă vaze în culori tandre, ușor de integrat în vizualurile încăperii. Vaza Dandelion din ceramică, crem, va îmbrățișa ambianța de acasă cu păpădii, gingășie și subtilitate. Îmbracă buchetele preferate în această vază specială și te vei bucura de cadre inspirate din miresmele vii ale anotimpului.

Creează decoruri măiastre cu piesele decorative din universul Chic Ville și răsfață-te cu momente delicate în brațele primăverii. De la vaze și ghivece, până la statuete formidabile, vei avea parte de o primăvară chic chiar în interioriul căminului tău. 

Despre autor

Chic Ville