Idei de Cadouri Stiri

Cum să alegi cadoul perfect de Valentine’s Day

Scris de Chic Ville

Valentine’s Day este despre atenția acordată celuilalt, despre cadouri făcute din suflet, despre momente frumoase împreună şi despre un motiv în plus de a sărbători iubirea. Alegerea cadoului perfect este un lucru important, dar trebuie să fie şi o bucurie. Chic Ville își respectă misiunea asumată de a veni cu sugestii preţioase pasionaţilor de daruri unice, pentru a face povestea de dragoste cu adevărat specială.
 
Ziua îndrăgostiţilor este despre momente de răsfăţ împreună, este bucuria de a celebra faptul că această zi este specială în doi. Pentru cei care îşi doresc să-şi surprindă jumătatea cu un cadou special, sfatul Chic este de a intui din timp dorinţele celuilalt, fie că este vorba despre un obiect anume sau despre mai mult timp petrecut împreună.
 

 
În ceea ce priveşte darurile mult dorite, acestea trebuie să fie unice, speciale şi să reflecte atât personalitatea celui care dăruieşte, cât şi pe cea a persoanei care primeşte acest cadou. Pot fi dăruite obiecte legate de pasiunile fiecăruia sau piese mult dorite, pe care însă nu le-ar achiziționa.
 
Recomandăm piese cu mai multe valențe, cum ar fi o oglindă vintage ce este în egală măsură utilă şi decorativă, o cutie de bijuterii prețioasă sau o scrisoare scrisă de mână înrămată într-o ramă foto romantică. Vedetele lunii februarie sunt şi ceştile graţioase pentru cafea sau cănile romantice, perfecte pentru zilele reci petrecute în doi.
 
La fel de importantă ca darul în sine este şi împachetarea acestuia, pentru că şi aceasta este o adevărată artă. Desfacerea panglicii şi deschiderea cutiei sunt momente pline de emoție care aduc şi un plus de bucurie.
 

 
În fermecătoarea lume a decorurilor interioare, Chic Ville invită iubitorii minunatei poveşti de dragoste a lui Romeo şi a Julietei să descopere un decor de vitrină romantic, plin de şarm, realizat de talentatul designer Cristina Frei. Piesele speciale ale acestui decor sunt vazele toscane, create exclusiv pentru ChicVille şi trandafirii mereu proaspeți ce vorbesc despre poveşti ce nu pot fi uitate, cât şi felinarele şi lumânările parfumate ce te invită la visare.
 

 
Întreaga lună a iubirii este despre dragoste, despre emoţie, despre acea senzaţie de bine în doi, oricum ar fi ei: romantici, jucăuşi, plini de umor.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.