Recomandari Chic

Cum sa asezi o masa de Paste cu dichis

Scris de Chic Ville

În pragul sărbătorilor pascale, chicvillienii sunt preocupaţi de amenajarea unei mese de Paşte perfecte, aşa că ţi-au propus să descoperi alături de ei câteva elemente cheie care să te ajute să creezi un aranjament memorabil, cu ajutorul căruia să impresionezi chiar şi cei mai capricioşi invitaţi!

Faţa de masă specială

Elegantă şi cochetă sau jucăusă şi colorată, faţa de masă este elementul principal al unui aranjament de Paşte cu dichis, fiind piesa de bază ce va da atmosfera întregii sărbători. Poţi alege feţe de masă clasice, elegante, pe care să le asortezi cu farfurii cu model regal şi pahare domneşti, alături de frumoase decoraţiuni boeme, cu lumânări parfumate şi coroniţe cu flori delicate.

Pentru un stil îndrăzneţ, plin de culoare, Chicvillieni îţi recomandă o faţă de masă colorată, cu model tradiţional, pe care o vei îndragi pe loc! Asortează-i cele mai frumoase decoraţiuni cu note rustice, farfurii îmbelşugate şi pahare pline, ca să te poţi bucura cum se cuvine alături de cei dragi!

Dacă-ţi doreşti o masă de Paşte cu accente rafinate, poţi alege o faţă de masă cu model regal, în culori pastelate, ce îţi va aduce o atmosferă caldă, fermecătoare, atunci când o înnobilezi cu farfurii diafane, pahare elegante şi decoraţiuni pline de culoare.

Farfurii chic

Albe, cu model regal, colorate sau cu accente îndrăzneţe, alege farfuriile preferate din care te vei delecta cu preparatele preferate ce te încântă cu gust de sărbătoare. Poţi alege pachetele de farfurii pe care le vei îndrăgi negreşit, ce îţi vor oferi ocazia să aşezi o masă îmbelşugată, perfectă pentru invitaţii de onoare la acest festin festiv, sau modele unice, potrivite fiecărui musafir în parte.

Alege farfuriile albe atunci când îţi doreşti să pui în evidenţă decoraţiunile pe care le aşezi cu mare drag, mai ales pentru că se potrivesc de minune atât decorurilor clasice elegante, cât şi celor rustice, cu note tradiţionale.

Dacă preferi un stil îndrăzneţ şi plin de culoare, alege farfuriile pe care le vei îndrăgi în fiecare moment. Vor pune în valoare aranjamentele cochete şi piesele centrale ce dau savoare întregului decor, oferind un efect uimitor şi o atmosferă spectaculoasă.

Pahare capricioase

Bucură-te de noile colecţii de pahare răsfăţate pe care chicvillienii le-au ales special pentru mesele de sărbătoare şi alege-ţi setul preferat, care va da note elegante şi un sarm aparte întregului decor de pe masă!

Vei găsi pahare colorate care să îţi bucure privirea cu modelul lor fermecător şi cu atmosfera cochetă pe care o oferă aranjamentului festiv, dar şi pahare elegante pe care să le aşezi alături de farfurii cu model regal şi feţe de masă din bumbac de înaltă calitate.

Şervetele chic

Jucăuşe şi colorate sau elegante şi delicate, serveţelele pe care le alegi pentru masa de Paşte vor fi acele mici accente care vor încânta orice privire.
Alături de frumoasele farfurii roiale în nuanţe pastelate, chicvillienii îţi recomandă să aşezi şerveţele cochete cu model elegant, care să înnobileze tacâmurile strălucitoare. Alege culori care să completeze nuanţa feţei de masa, astfel vei obţine o gamă cromatică încântătoare!

Pentru decorurile jucăuşe, pline de culoare, ţi-am pregătit o gamă întreagă de modele haioase, ce vor aduce bucurie tuturor invitaţilor la masă, dar mai ales copiilor!

Decoraţiuni dichisite

Cu siguranţă, cele mai frumoase decoraţiuni de Paşte sunt ouăle pictate diafan, iepuraşii cocheţi ce se aşează jucăus la masă, coroniţele înflorate ce aduc o atmosferă preţioasă şi sfeşnicele încununate cu lumânări parfumate. De aceea, chicvillienii iscusiţi le-au ales pe cele mai frumoase şi le-au pregătit pentru aranjamentele tale surprinzătoare.

Descoperă întreaga colecţie chic de ouă fermecătoare. Alege-ţi culoarea şi modelul preferat şi lasă-ţi imaginaţia să se joace cu frumoasele accesorii pe care această sarbătoare ţi le pune la dispoziţie! Aşează-le printre crenguţe înflorite, coroniţe jucăuşe, suporturi cochete pentru ouă sau sfeşnice care să înalţe lumânări aromate, bucură-te de toate şi aranjează-le cum ştii tu mai frumos!

Ce zici? Eşti gata să trimiţi invitaţiile pentru masa de Paşte?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu