Recomandari Chic

Dăruieşte bucurie şi culoare decorurilor de iarnă!

Scris de Chic Ville

Crăciunul este magic, atât prin avalanşa de sentimente, decoraţiuni şi efervescenţă, cât şi prin şarmul pe care îl lasă în noi şi-n casele noastre chiar şi după ce a trecut. Acum, când decoraţiunile de sărbătoare şi-au luat locul din nou în cutiile de depozitare, aranjate eficient şi în siguranţă, e timpul să transformăm decorul simplu de acasă într-unul cu atmosferă, relaxant şi îmbietor, care să ne aducă bucurie şi stare de bine clipă de clipă. Aşadar, avem câteva idei!

Încurajează natura să ocupe locul central în decorurile tale!

Aşa cum vorbeam în articolul dedicat tendinţelor preferate în 2022, stilul natural este o încântare, un mod chic de a aduce stare de bine acasă, iar elementele sale se potrivesc de minune acestui sezon. Poţi înlocui bradul de Crăciun cu o serie de plante înalte pe care să le aşezi în ghivece chic, obţinând astfel un efect fermecător, care te va încărca pe dată cu energie şi bucurie. În plus, poţi decora plantele cu ghirlande luminoase discrete, pentru un efect ca de poveste acasă.

Cea mai bună parte? Aceste plante, atunci când sunt îngrijite cum trebuie, te vor bucura negreşit pe parcursul întregului an. Mai mult, vor contribui la armonia generală şi la purificarea aerului de acasă, având şi un puternic efect vizual.


Alege un centerpiece colorat

Îţi spui că încă nu e vremea florilor aşezate cochet în orice vază sau recipient din sticla îţi iese în cale? Ce-ai zice de un centerpiece care să evoce atât frumuseţea şi delicateţea florilor, cât şi elementele preferate ale iernii? Poţi crea buchete pline de culoare şi bucurie folosind flori nemuritoare şi crenguţe de iarnă, obţinând astfel un centerpiece perfect pentru zilele reci de iarnă.

Poţi aşeza un astfel de centerpiece pe masa în jurul căruia familia se strânge pentru cină, pe măsuţa de cafea sau pe comodă, de ce nu chiar şi pe birou! Astfel, te vei înconjura de energie şi culoare şi vei face trecerea de la magia Crăciunului la atmosfera de iarnă într-un mod armonios.


Dăruieşte lumină decorurilor tale

Cum poţi prelungi magia sărbătorilor acasă? Cu lumini fermecătoare, bineînţeles! Fie că vorbim despre ghirlande luminoase aşezate discret în decoruri cheie, fie că vorbim despre ramuri cu LED pe care le aşezi în vaze chic, sau fie că vorbim despre lumânări ce răspândesc lumina fină în jur, efectul va fi unul de poveste.

Lumânările chic pot fi aşezate în felinare sau candele elegante, ce amintesc de stilul vintage, sau pot fi dăruite sfeşnicelor clasice, cele care aduc decorurilor tale acea senzaţie nepreţuită de linişte, rafinament şi mister.

Astfel de decoruri încălzesc atât sufletul cât şi privirea, oferind întregii camere un sentiment de intimitate, protecţie şi linişte.


Bucură-te de mese decorate

Chiar dacă dineurile cu familia extinsă se întâmplă în principal doar de sărbători, nu înseamnă că nu te poţi bucura de o masă bogat decorată mai des. Poţi face o tradiţie alături de cei dragi, să vă reconectaţi ades în jurul mesei, spre exemplu duminica, iar tu îţi poţi pune în valoare talentul creativ prin decoruri care vă aduc pe toţi mai aprope. Păstrează stilul special, fermecător, păstrând astfel aspectul festiv, de sărbătoare. În plus, e o metodă de a petrece timp de calitate cu cei dragi, accentuând acele detalii mici ce dăruiesc însemnătate momentelor delicioase petrecute împreună.


Alege parfumuri delicate pentru acasă

Sărbătorile de iarnă aduc mult iubitul parfum de scorţişoară, dar şi de portocale, lămâi şi mere coapte. Ei bine, poţi păstra un pic din magia sărbătorilor de iarnă folosind aceste parfumuri chic şi pe parcursul lunilor ianuarie şi februarie, însă poţi alterna şi cu parfumuri delicate, de tipul vaniliei sau lemnului. Fie că alegi parfumurile de cameră, fie că mergi pe stilul clasic al lumânărilor parfumate, adaugi negreşit un plus de culoare şi personalitate decorului tău de acasă, făcându-l cu totul unic.


Găseşte-ţi inspiraţia în sfaturile şi chic şi aminteşte-ţi că poţi transforma orice zi într-un prilej de a-ţi personaliza decorurile de acasă, astfel încât să te bucuri tot timpul de o atmosferă preţioasă, personală şi în ton cu gusturile tale. Ne putem bucura de fiecare zi ca de o sărbătoare specială, atunci când ne bucurăm din plin de Acasă!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.