Idei de Cadouri

Daruri de ziua mamei

Scris de Chic Ville

Mama, un univers al blândeţii şi al inspiraţiei, este o prezenţă importantă în viaţa fiecărei persoane. Şi pentru că este un izvor nesecat de iubire şi apreciere, trebuie sărbătorită cât mai des! Ziua mamei, celebrată în fiecare an în prima duminică a lunii mai, este o astfel de ocazie. Află cum să-i alegi cadoul potrivit, în funcţie de personalitatea sau hobby-uri, bineînţeles, pe note Chic!
 
Începând cu anul 2009, ziua mamei şi ziua tatălui au căpătat importanţa cuvenită, pentru a sărbători rolul atât de preţios al părinţilor în viaţa copiilor. Pentru ziua mamei, iată câteva sugestii care să te îndrume în alegerea unui cadou cu adevărat special, care să aducă apreciere, emoţie şi culoare în sufet.
 

1. Dăruieşte sentimental


 
Poţi alege un buchet de flori decorative, care va rămâne veşnic înflorit, ca să-i amintească zi de zi cât de mult o apreciezi.
 
De asemenea, poţi cuprinde cele mai frumoase momente într-un album foto cu ilustraţii inedite sau într-o ramă pentru mai multe fotografii, în ton cu personalitatea ei elegantă.
 
Dăruieşte-i piese ce îi amintesc de copilărie – un set de farfurii cu model vintage, piese antichizate, vaze realizate manual sau un ceas cu tradiţie, piese pe care le va admira negreşit.

2. Dăruieste ceva practic

Dacă iubeşte să gătească, îi poţi dărui un şort ce aminteşte de eleganţa doamnelor din La Belle Epoque, sau accesorii de servire a mesei pe care să le asorteze cu reţetele pregătite cu drag.
 
Dacă şuetele cu prietenele îi sunt pe suflet, dăruieşte-i ceşti sau seturi de ceşti pentru cea mai bună cafea, sau ceainice vesele pentru ceaiul aromat!
 

 
Dacă îi place să citească, alege-i un balansoar de terasă în stil Shabby Chic cu inspiraţie din filmele englezeşti, o pernă sau o pătură moale ca să-i ţină companie.
 
Dacă este pasionată de grădinărit, îţi recomandăm ghivece chic, în care muşcatele ei vor arăta ca în poveşti!
 

 

3. Dăruieşte momente de calitate şi ceva în plus!

Îi poţi dărui un set de picnic perfect pentu orice stil, cât şi o ieşire în natură, pe malul unui lac sau într-o poiană însorită.
 

 
De asemenea, îţi poţi pune latura organizatorică în evidenţă prin punerea la cale a unei petreceri secrete uimitoare, cu tematică în ton cu personalitatea ei. Poţi alege piese decorative şi utile în funcţie de culoarea ei preferată, sau pornind de la pasiunile ei: decoruri marine pentru iubitoarele de vacanţe, setup-uri de masă cu personalitate ca la un bal de epocă, aranjamente florale impresionante, perfecte pentru iubitoarele de frumos sau piese tropicale pentru firi excentrice.
 

 
Ce zici? Te-ai hotărât ce dar îi faci mamei de ziua ei?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu