Idei de Cadouri

Daruri pentru cei mai dragi absolvenţi

Scris de Chic Ville

Special create pentru absolvenţi îndrăgiţi, darurile Chic sunt pregătite să-i surprindă şi să-i încânte cu piese decorative pe care le vor păstra peste ani, cu mare drag. Îţi doreşti să alegi cadoul ideal, după sufletul şi personalitatea absolventului tău? Iată sugestiile noastre de cadouri pentru absolvenţi!
 

Cadoul Happiness

Cadou pentru absolvenţi Happiness
 
Absolventa pe care îţi doreşti să o surprinzi este acea persoană care te ajută să închei ziua cu zâmbetul pe buze? Află că am pregătit pentru ea acest cadou special, cu drag şi emoţie, după bucuria şi motto-ul ei: Enjoy Every Moment!

Cadoul Fancy Rose

Cadou pentru absolvenţi Fancy Rose
 
O ştim cu toţii: romantica incurabilă, iubitoare a romanelor de dragoste vechi şi noi, cea care trăieşte ca o domniţă de la curtea franceză şi care iubeşte din tot sufletul. Cum o recunoşti? Paginile ei sunt mereu pline de inimioare pe margini, iar caietele îi încep cu citate romantice. Iată cadoul ideal pentru ea!

Cadoul Indian Gold

Cadou pentru absolvenţi Indian Gold
 
Special creat pentru absolvenţii ce îndrăgesc decorurile asiatice, cadoul compus dintr-un elefant din ceramica pictat în preţioasa nuanţă China Blue şi rama foto cu străluciri preţioase va încânta orice suflet!

Cadoul Sparkle & Dreams

Cadou pentru absolvenţi Sparkle & Dreams
 
Visătoare, elegantă şi mereu în căutare de soluţii pentru problemele ce ne pun la încercare – pentru ea, această minunată absolventă, am ales acest pachet delicat, ce îmbină străluciri diafane şi parfumuri fine.

Cadoul French Gift

Cadou pentru absolvenţi French Gift
 
Momentele sale preferate sunt cele petrecute cu cel mai bun prieten canin? Oferă-i bucuria de a avea o statuetă canină şi o ramă foto delicată, în care poţi aşeza fotografia celui mai bun prieten al său!

Cadoul Owl Fairytale

Cadou pentru absolvenţi Owl Fairytale
 
Iubitoare a poveştilor fantasy şi a bufniţelor cochete? Darul Owl Fairytale este pentru ea! Cucereşte-o pe loc şi arată-i aprecierea ta cu acest dar minunat!

Cadoul Owl Dream

Cadou pentru absolvenţi Owl Dream
 
Sau poate îi plac bufniţele micuţe, pe care le poate aşeza cochet pe birou? Aceasta este varianta mai apropiată de natură a pachetului de poveste, special creat pentru persoanele discrete.

Cadoul Romantic Lady

Cadou pentru absolvenţi Romantic Lady
 
Absolventa ta este acea persoană care nu te lasă să faci vreo gafă în domeniul vestimentar şi care te ajută să ieşi în evidenţă la fiecare ocazie? Pentru ea, iubitoarea de modă, am creat acest pachet unic, romantic şi feminin, cu note roiale şi parfum delicat.

Cadoul Fancy in Blue

Cadou pentru absolvenţi Fancy Blue
 
Darul Fancy in Blue este special ales pentru absolventul cu stil, căreia toate fetele îi zâmbesc cu roşu în obraji, şi pentru care amintirile de la cei dragi sunt cele mai preţioase cadouri.

Cadoul Bicycle Passion

Cadou pentru absolvenţi Bicycle passion
 
Absolventul pe care îţi doreşti să-l surprinzi are o pasiune nestăvilită pentru biciclete, nu-i aşa? Îl cunoşti deja, pleacă oriunde cu bicicleta şi o îngrijeşte ca pe o persoană dragă! Daca da, atunci surprinde-l cu un cadou pe sufletul lui!

Cadoul Vintage Gentleman

Cadou pentru absolvenţi Vintage Gentleman
 
L-ai admirat dintotdeauna: îmbrăcat cu palton din stofă scumpă, purtat deasupra unei cămăşi fine, cu ochelari ce-i dau un plus de mister şi cu o coafură aranjată până la ultimul fir, îndrăgostit de literatura englezească a secolului trecut. Acesta este darul perfect pentru el.

 

Ei bine, te-ai hotărât ce dar vei alege pentru cei mai îndrăgiţi absolvenţi?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.