Recomandari Chic

De Paşte, decorează Chic!

Scris de Chic Ville

Un decor de Paşte în condiţii speciale este un decor în care merită să investeşti toată atenţia ta, fie că îl dichiseşti cu piese noi sau foloseşti piese cu valoare sentimentală. Iată două moduri în care poţi decora de Paşte pentru a-ţi umple inima de bucurie, chiar dacă nu poţi strânge întreaga familie la masă.

De obicei, Paştele înseamnă toată familia acasă, atmosferă de sărbătoare în living, arome îmbietoare venind din bucătărie şi clipe minunate petrecute alături de cei dragi. Anul acesta, Paştele înseamnă mai mult accent pe cei alături de care împarţi confortul casei, astfel că şi decorurile pot fi adaptate.

Decor clasic, grandios

Poţi pune accentul pe eleganţă, pe bogăţia unui decor studiat, pregătit pe îndelete. Pentru că se vor aşeza mai puţine persoane la masă, decorul poate fi mai grandios, mai plin de şarm. Astfel, vei avea acel setting de masă pe care ţi l-ai dorit mereu, care să-ţi poarte amprenta şi care să bucure privirea şi sufletul. Pentru acesta, poţi alege farfuriile cele mai dragi, decoraţiuni aşezate cu drag şi preparate culinare pline de savoare.

Grija pentru cei dragi, iubirea şi dorinţa de a-i răsfăţa se va vedea din plin într-un decor special, pregătit cu drag, în care cele mai apreciate piese decorative îşi vor face simţită prezenţa. Iar tu te vei bucura din plin de sărbătoare.


Decor personalizat, original

O altă variantă de decor pascal, ceva mai îndrăzneaţă, este următoarea – aranjament diferit pentru fiecare membru al familiei. Arată-le celor dragi cât de mult le preţuieşti unicitatea, pasiunile şi dorinţele, iar de Paşte creează o masă festivă cu piese diferite pentru fiecare. Poţi alege scaune diferite, poate chiar scaunele lor preferate din casă, poţi alege farfurii în culorile lor preferate.

În ceea ce priveşte piesele decorative, alege modele personale, în ton cu felul fiecăruia de a fi. Poţi alege flori, decoraţiuni jucăuşe sau piese atemporale, care vor da mesei o atmosferă preţioasă prin originalitate şi pasiunea pusă în fiecare detaliu. Îndrăzneşte să creezi un decor cu totul original, care să vorbească despre fiecare dintre cei dragi. Un astfel de decor poate fi armonios prin tematică, dar şi prin unicitatea sa – pentru că reprezintă esenţa familiei.


Găseşte-ţi inspiraţia pentru decorurile pascale în tot ce are familia mai frumos!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu