Recomandari Chic

Decor englezesc – Cottage style

Scris de Chic Ville

Nimic nu se compară cu o locuinţă de poveste, cu un decor englezesc de excepţie, ce vorbeşte despre momente preţioase petrecute alături de cei dragi, despre clipe de relaxare de calitate, cât şi despre decoruri din cărţile mult îndrăgite de romanticii incurabili. Cum o poţi obţine? Iată cinci sfaturi simple!
 

1. Îndrăzneşte să alegi modele bogate


 
Bucură-te de piese decorative cu modele îndrăzneţe, creative, pe care să le îmbini jucăuş cu piese clasice, în nuanţe neutre, alese cu mare atenţie la detalii, dar şi cu emoţie. Îmbrăţişează modele florale, atât de apreciate de stilul Shabby Chic specific englezesc, alături de atingeri moderne, ce se armonizeaza graţios într-un decor ce vorbeşte despre tine.
 

2. Confort, înainte de toate


 

 
Un decor englezesc de excepţie are în centrul său confortul, pe care îl sărbătorim prin cele mai chic fotolii în culori cochete, vedetele camerei tale de zi sau ale dormitorului cufundat în visare. Şi ce zici de un chaise-longue elegant sau o sofa grandioasă? Să fie roşu ca trandafirii ce murmură poezii de dragoste? Sau albastru ca valurile mării? Sau poate mai bine auriu elegant, ce vorbeşte despre palatele regale? Orice ai alege, bucură-te de momente de relaxare ca-n poveşti!
 

3. Cărţi. Peste tot.


 
Nelipsită dintr-un living decorat în stil englezesc, investeşte emoţional în biblioteca grandioasă ce găzduieşte colecţii impresionante de cărţi. Deşi este în trend să citeşti cărţile preferate pe tabletă, mirosul paginilor, textura lor, lumea fabuloasă în care ne poartă, toate acestea sunt caracteristici magice ale cărţilor ce ne definesc. De aceea le iubim atât de mult!
 

4. Lumini fine, texturi senine


 
Alege, pentru camerele tale, piese decorative ce vorbesc din suflet. Lemnul finisat cu drag, textilele din bumbac de înaltă calitate, cu emoţie în fiecare împletitură, pernele moi, ce ne poartă cu gândul la momente de relaxare pe divanul de lângă pervaz, toate acestea sunt fermecătoare elemente ce definesc şi întregesc un décor englezesc uimitor. Nu uita de veioza cu picior mângăiat de tuşe antichizate, dichisită cu un abajur de textil fin!
 

5. Festivalul ceaiului, la orice oră


 
Pentru a desăvârşi decorul tău, aşază pe masă un serviciu de ceai gata să impresioneze şi să delecteze invitaţii atât prin înfăţişarea sa elegantă, cât şi prin aroma ceaiului. Mai mult, prezenţa constantă a serviciului de ceai va aduce casei o atmosferă primitoare, călduroasă, iar pe tine te va provoca să-i asortezi cele mai cochete accesorii de sezon.
 
Tu cum îţi imaginezi un decor englezesc minunat?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.