Recomandari Chic

Decor in tendintele verii

Scris de Chic Ville

Acasă este oglinda sufletelor noastre. Aşa cum noi ne căutăm în permanenţă cea mai bună variantă de a fi, aşa cum punem accent pe dezvoltarea personală, la fel trebuie să acţionăm şi în ceea ce priveşte locuinţa noastră. Cum? Ghidându-ne după tendinţele actuale în domeniu, pe care le personalizăm în ton cu felul nostru de a fi. Care sunt acestea? Citeşte mai departe!
 
1. Pete de culoare – efectul lor este unul magic, energizant, uimitor. Gândeşte-te la culoarea ta preferată şi la cum o poţi pune în valoare. De exemplu, un decor predominant alb sau pastelat va pune în evidenţă orice culoare puternică. Astfel, vei avea armonie în decorurile tale, iar centrul de interes va fi exact piesa în culoarea ta preferată. Poţi alege, de exemplu, un sofa aurie, pe care să o asortezi cu o tavă aurie aşezată pe măsuţa de cafea şi cu o oglindă fermecătoare, pusă pe peretele opus. Astfel, ai creat un context vizual puternic, plin de rafinament.
 
Fotoliu fancy
 
2. Un covor nou – poate schimba înfăţişarea living-ului cât ai clipi. Covoarele sunt un mod perfect de a lumina, de a personaliza şi de a oferi acea notă de confort şi eleganţă. Iar atunci când alegi un covor lucrat manual, întreaga ta sufragerie primeşte un aer unic, cu totul special.
 

 
3. O paletă de culori mai deschisă – mai ales atunci când vine vorba despre pereţi şi mobilier. Vara este timpul ideal pentru redecorat, pentru igienizat şi pentru dăruit interiorului o nouă înfăţişare. Alege nuanţe pastelate, calde, care să-ţi ofere senzaţie de calm şi rafinament. Astfel vei crea contextul ideal pentru petele de culoare despre care ţi-am vorbit ceva mai sus.
 

 
4. Bucură-te de magia verii! E timpul să pui în jurul tău culoare, pattern-uri bogate, galbenul minunat al soarelui, elemente de inspiraţie marină, totul pentru a-ţi contura o vară minunată în decorul tău.
 
Tesatura Frida Kahlo
 
5. Un plus de sarm în balcon sau în gradină – pentru momentele de relaxare pe care le preţuiesti, alege să te bucuri de aer şi de feerie florală în micul tău spaţiu verde de acasă!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.