Recomandari Chic

Decor rustic de Crăciun – 3 recomandări naturale

Scris de Chic Ville

Globurile aurii și statuetele fancy sunt decorațiuni de Crăciun deosebite, dar nu toată lumea le preferă. Ca alternativă, există piese decorative delicate, naturale, care se mulează perfect pe stilul rustic festiv și care vor reda magia Crăciunului de altădată. Îți recomandăm 3 obiecte decorative rustice, dar unice, care îți vor încununa căminul în tandrețea sărbătorilor de iarnă.

1. Candele de Crăciun

Candela potrivită nu este doar o sursă de lumină în serile friguroase de iarnă, este cufărul ce poartă în jocurile sale de lumini povestiri nemuritoare. Candela albă în formă de căsuță îți va reaminti de sărbătorile de altădată, iar dacă îți dorești o piesă mai jucăușă, candela rotundă cu mai multe căsuțe va ști să își șoptească luminițele pe noptiera ta.

2. Accanete naturale de Crăciun

Un Crăciun rustic este despre elemente naturale, tandre, care vor ilustra simplitatea atât de chic a sărbătorilor de iarnă. Încorporează în cadrul festiv de acasă decorațiuni în formă de con pentru un iz de prospețime iernatică. Pentru un plus de naturalețe, agață coronița artificială cu LED pe ușă sau pe un perete și bucură-te de aura festivă a merișoarelor și a rămurelelor uscate.

3. Ornamente de brad rustice

Bradul de Crăciun îți va inspira feeria naturală a iernii dacă îi oferi veșminte delicate, desprinse din sărbătorile de altădată. Îmbracă bradul în globuri rustice albe și admiră-l în straie iernatice tandre desprinse dintr-un tablou festiv. Completează decorul cu o instalație LED cu sfoară, lumini ce vor transforma brăduțul tău într-o poveste minunată de Crăciun.

Crăciunul rustic are propriul său farmec, încununat de elemente naturale, piese delicate și o aură plină de prospețime. Retrăiește Crăciunul de altădată și bucură-te de spiritul festiv croindu-ți un decor tandru, rusitc… de poveste!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu