Recomandari Chic

Decoraţiunile din cupru şi nuanţele de portocaliu sunt vedetele acestui sezon

Scris de Chic Ville

Începând cu 15 septembrie 2015, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, introduce în oferta sa colecţia de toamnă constând în produse reprezentative pentru acest sezon prin finisaje calde şi culori inspirate din natura.

În concordanţă cu trendurile actuale, propunerile Chic Ville pentru această toamnă acoperă fiecare colţişor al unei case în care se doreşte o amenajare familiară şi cat mai confortabila, contrar temperaturilor de afară.

Prin noua colecţie ne adresăm cu precădere clientului colecţionar-curator, adică acel tip de persoană care îşi doreşte decorarea spaţiului personal cu obiecte speciale, atent selecţionate în funcţie de preferinţele şi pasiunile proprii, cu scopul de a reda un ambient personalizat care să reflecte personalitatea proprietarului”, a declarat Marius Şerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville.

Astfel, noua colecţie cuprinde o gamă largă de produse, pornind de la cele pentru servirea mesei – o selecţie amplă de decantoare, pahare de vin, veselă în culori tomnatice, feţe de masă, runnere sau şerveţele cu motive sezoniere, până la mici decoraţiuni care să completeze un decor specific de toamnă: sfeşnice, feţe de pernă, felinare şi alte obiecte de decor care dau culoare oricărui colţ din casă.

Degustare de vin

Culorile toamnei

Din punct de vedere cromatic, în acest sezon se remarcă nuanţele de verde, mov şi portocaliu, cel din urmă fiind ideal pentru combinarea cu albastrul indigo, pentru a evidenţia culoarea dovlecilor decorativi, sau cu nuanţele de mov. Totodată, pentru închegarea unui spaţiu specific, specialiştii Chic Ville recomandă accentele metalice cu finisaj cald, precum cuprul, un element reprezentativ pentru acest sezon.

În ceea ce priveşte materialele textile, inul şi cânepa se menţin în tendinţe şi în sezonul rece, fiind potrivite pentru decorarea pernelor, a ţesăturilor şi covoarelor cu scopul de a oferi o senzaţie amplă de căldură şi confort în locuinţă.

Warm and cosy

Din experienţa anilor trecuţi, reprezentantul Chic Ville mizează în acest sezon pe articolele dedicate servirii mesei. Din această categorie, clienţii pot alege dintr-o gamă largă de vase din ceramică italiană lucrată manual, runnere cu modele de dovleci sau feţe de masă din in şi cânepă.

„Noua colecţie vizează în egală măsură şi un public mai tânăr, pentru care am pregătit o colecţie specială de ceşti, căni, ceainice sau căni termos, ideale pentru noaptea de Halloween. Motivul principal al acestora este bufniţa, un simbol emblematic pentru această sărbătoare”, a completat Marius Şerbănescu.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu