Recomandari Chic

Decoreaza-ti casa pentru ianuarie!

Scris de Chic Ville

Începutul de an poate fi uneori dificil, pentru ca abundenţa de ornamente cu care s-a dichisit Decembrie începe uşor să se aşeze în cutii şi să aştepte următorul Crăciun. Atmosfera din casă poate părea rece, zilele fără soare pot fi obositoare, iar emoţiile şi bucuria sunt mai puţin puternice. Ei bine, noi te ajutăm să-ţi creezi un ianuarie călduros, care să te încânte negreşit!
 
Pentru că iubim decoraţiunile interioare şi decorurile pline de şarm şi poveste, ne-am gândit cum l-am putea reinventa pe Morocănosul Ianuarie, ce decoruri să-i dăruim pentru a ne umple de bucurie şi pentru a ne da senzaţia de căldură şi eleganţă în casă. Îţi dezvăluim secretele noastre!
 

1. Ghirlande şi coroniţe verzi

Coroniţele nu vorbesc doar despre Crăciun. Vorbesc despre eleganţă, despre acea atingere naturală ce aduce bucurie întregii camere. Pot fi aşezate pe uşă, pentru a-i întâmpina pe cei dragi, sau pot înnobila masa, atunci când sunt transformate în centerpiece-uri fermecătoare, alături de lumânări parfumate.
 

 

2. Lumini magice

Te-ai îndrăgostit iremediabil de efectul îmbucurător al luminiţelor pline de culoare şi te întristează faptul că trebuie să le aşezi în cutii pentru iarna viitoare? Ei bine, află că locul lor nu este în cutie, ci în decoruri ce aduc farmecul sărbătorilor în fiecare zi! Ghirlandele luminoase şi veiozele cu aer misterios aduc un plus de magie camerei şi înnobilează piese decorative pe care îţi doreşti să le scoţi în evidenţă. Aşează ghirlandele în jurul oglinzii sau al pieselor decorative pentru perete, dăruieşte-le vazelor din sticlă pentru a crea aranjamente florale inedite, iar veiozelor oferă-le locul de onoare pe comodele răsfăţate. Astfel vei obţine un plus de lumină ce va compensa vremea întunecată de afară.
 

 

3. Accente florale

Pentru că îţi doreşti să păstrezi aerul festiv al lui Decembrie, dar parcă ţi-ai dori să vină mai repede primăvara cu a ei feerie florală, te invităm să îţi dichiseşti casa cu aranjamente florale din cele mai inspirate sau să te răsfeţi cu piese decorative ce poartă elegante motive florale. Se spune că atunci când ne simţim obosiţi, putem desena flori pentru a ne relaxa. Noi spunem altfel: atunci când ne simţim trişti, ar trebui să ne înflorăm casa! Cu perne moi, ceşti delicate, feţe de masă şi buchete de trandafiri decorativi, fiecare zi îţi va aduce bucurie!
 

4. O masă dichisită

Cum aranjamentele de masă care încântă orice privire sunt o tradiţie la Chic Ville, te vom încânta cu cele mai de suflet decoruri, din care sa te inspiri negreşit! Alege nuanţe pastelate pentru începutul de an, ce îţi vor aduce bucurie şi căldură, astfel că iarna de afară va fi doar un anotimp, nu o stare de spirit. Mai mult, bucură-te de deliciile preferate! Pentru că Decembrie a fost o lună a tradiţiilor, bucură-te în ianuarie de preparate dragi ţie, de care ţi-a fost dor sau pe care nu le-ai mai încercat de mult.
 

 

5. Nu uita de ceai!

Un mod ideal de a te încălzi după o zi rece şi un prilej de a te bucura de aromele preferate, ceaiul poate fi servit la orice oră, dar musai din cele mai chic căni şi ceainice! Se spune că ianuarie este luna ceaiului, aşa că merită sărbătorită din plin! Cum poţi transforma ceaiul de la amiază într-un moment de relaxare? Reţeta chic spune aşa: se ia o ceaşcă speciala, se umple cu ceaiul preferat şi se savurează pe canapea, între perne şi pături pufoase, care îţi spun “Aici eşti acasă!”
 

 
Ei bine, te-am fermecat?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.