Recomandari Chic

Decoruri Chic inspirate de natura

Scris de Chic Ville

Back to Nature este una dintre cele mai apreciate tendinţe din 2020. De ce? Pentru că vorbeşte deschis despre emoţie, despre unicitatea detaliilor, despre acele decoruri care ne duc mai aproape de natură. Descoperă care sunt cele mai importante beneficii ale acestui stil în locuinţa ta, în rândurile ce urmează.


De-a lungul timpului, decorurile au fost inspirate de modă, tendinţe, posibilităţi şi imaginaţie. Ne-am bucurat de decoruri bogate, pline de şarm, de note minimaliste pentru persoane sofisticate, dar şi de decoruri calme, ce bucură sufletul. Un decor inspirat de natură se încadrează, negreşit, în cea din urmă categorie. Iată de ce:

Organizare, ordine, armonie.

Stilul Back to Nature ne ajută să ne bucurăm de lucrurile pe care le avem, să găsim inspiraţie în natură, dar mai ales să creăm un decor care să ne facă viaţa mai uşoară. Back to Nature este despre organizare, despre coşurile de ratan atât de îndrăgite privirii, în care poţi depozita toate lucruşoarele de prin casă, despre cutiile de lemn pe care le vedeam în casa bunicilor. Astfel, vei avea un decor ordonat, armonios, de care te vei bucura din plin.

Este despre bucuria cărţilor de căpătâi, a poveştilor de demult, a nuanţelor naturale şi a momentelor de relaxare cu adevărat împlinite. Mai mult, este despre etalarea celor mai dragi piese de decor, cele care-ţi scot în evidenţă stilul şi personalitatea.


Atmosferă calmă, primitoare

Un interior ce sărbătoreşte naturaleţea este un interior de care te vei ataşa pe dată, pentru că inspiră cu nuanţe calde, cu textura lemnului, cu fineţea ceramicii şi cu delicatele texturi ale ţesăturilor. De aceea, Back to Nature este un stil drag sufletului, care aduce o atmosferă calmă, călduroasă, liniştită.

Pieselor din această categorie li se potrivesc perfect ghivecele cu plante mereu verzi, pentru că purifică aerul şi răspândesc stare de bine. În orice locuinţă, rolul plantelor este unul miraculos, datorită magiei pe care ştiu s-o poarte atât de bine.


Unicitate

Fiecare piesă realizată manual vine cu o poveste. Vorbeşte despre tehnici perfecţionate peste timp, transmise din generaţie în generaţie. Vorbeşte despre emoţie, despre mâini dibace, despre poveştile care s-au spus în timp ce aceasta lua naştere. Vorbeşte, de asemenea, şi despre forma unică a fiecărui fir de ratan, despre textura unică a fiecărei bucăţi de lemn. Astfel, fiecare piesă realizată manual poartă mai mult decât propriul stil, poartă o întreagă lume.


Tu cum aduci natura în casa ta?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.