Recomandari Chic

Decoruri de nunta pentru romantici

Scris de Chic Ville

Magia aranjării unei mese perfecte pentru o nuntă reuşită stă în împletirea aranjamentelor unice cu spirit creativ şi eleganţă. De la flori şi piese de decoraţiune, la farfurii şi pahare speciale, fiecare element are rolul său în crearea unei atmosfere de basm, pe care mirii să şi-o amintească mereu.

Primul pas în decorarea unei mese cu dichis este stabilirea tematicii, în funcţie de personalitatea mirilor şi a mesenilor. Sunt ei mereu romantici şi visători, iubind decorurile florale luxuriante şi piesele de decoraţiune ce amintesc de bijuteriile baroce? Sau practici şi echilibraţi, preferând obiecte simple, dar de efect? Sau poate îşi sărbătoresc iubirea de atât de mult timp, încât îşi doresc să fie înconjuraţi de cele mai frumoase amintiri? Pentru fiecare fel de a fi, există o paletă impresionantă de decoruri Chic!

Chicvillienii iscusiţi şi-au îndreptat atenţia, de această dată, către romanticii incurabili, care în fiecare zi ar recita un vers de dragoste sau şi-ar celebra iubirea în ton cu spectaculoasele decoruri dramatice de pe scenele marilor teatre vieneze. Nici Shakespeare nu ar putea să descrie iubirea aşa cum o fac ei! Pentru mirii romantici, ghirlandele cu flori nobile sunt accentul ideal, alături de sfeşnicele regale şi de piesele de decoraţiune cu dichis.

Aranjamentele florale chic stau la baza celor mai de succes decoruri, aşa că merită să le armonizezi în funcţie de simbolistica lor şi de personalitatea mirilor. Am ales hortensii regale, recunoscute pentru rolul lor de a celebra iubirea sinceră, cât şi magnolii delicate, ades asociate cu frumuseţea şi perseverenţa , dar şi cu demnitatea , spiritul nobil şi dragostea pentru natură. Alături de ele se răsfaţă coroniţe din frunze mărunte, ce însoţesc paharele în dansul lor elegant.

Accentele unice vin din prezenţa ramelor foto, care fie pot păstra mesaje romantice, fie pot purta fotografiile mirilor sau ale momentelor frumoase din viaţa lor, pe care îşi doresc să le împartă cu cei dragi.

Cu răbdare, imaginaţie şi un pic de chic, orice aranjament de nuntă poate fi o poveste!

Decorul este realizat de Cristina Frei, unul dintre designerii noştrii dedicaţi.
Decoraţiuni Chic folosite pentru acest decor romantic:

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu