Recomandari Chic

Decoruri surprinzatoare pentru zile de sarbatoare

Decoruri visatoare
Scris de Chic Ville

Cum să creezi decoruri surprinzătoare care să fie mereu în centrul atenţiei în zilele de iarnă? Iubitorii de frumos din Oraşul Chic îţi vor dezvălui secretele lor!

Ca într-o reţetă dintr-o carte de bucate valoroasă, ingredientele realizării unui aranjament perfect sună în felul următor:
Se alege un recipient din sticlă fină
Alături se aşează o lumânare senină
Câteva conuri jucăuşe
Crenguţe de pom ghiduşe
O sfoară de care să prinzi frunzuliţe aurii
Să le aşezi în decoruri mii şi mii!

Pentru camere minunate
Deşi poate părea complicat, lasă-te surprins de cât de multe aranjamente spectaculoase poţi realiza cu un pic de emoţie şi un pic de Chic. Cum poţi începe? Alege recipientul potrivit pentru aranjamentul tău, realizat din sticlă fină pe care se joacă lumini delicate. Cu forme rotunjoare sau drepte, cu picior sau cu capac, pentru fiecare aranjament special ai cel puţin un model de recipient pe care îl poţi decora.

Pentru mese de poveste

Pentru comode de vis
Alături, descoperă colecţia de lumânări colorate pe care Chicvillienii au pregătit-o cu drag şi dăruire, şi alege lumânarea perfectă ce va încânta cu parfum delicat şi cu note diafane de iarnă şoptită. Poţi alege brăduţul aurit drept piesă centrală, în jurul căruia să împleteşti graţios crenguţe moi. Adaugă un pic de emoţie şi o panglică delicată ce se aşează în paşi de vals sub forma unei fundiţe graţioase, iar aranjamentul este gata!

Pentru clipe minunate

Pentru clipe minunate
Iar comodei răsfăţate dăruieşte-i tot un aranjament inspirat de poveştile de iarnă de la munte, alegând o lumânare turnată manual pe care s-o aşezi în cel mai fin recipient din sticlă. Muşchi visător, conuri pictate în auriu, frunzuliţe mângâiate de pensule fermecate sau panglici ce se unduiesc cu eleganţă, le poţi aşeza pe toate într-un aranjament de vis!

Pentru comode răsfăţate

Pentru decoruri inedite
Pentru şi mai multă culoare adusă decorurilor ce însufleţesc zile de sărbătoare, alege să aşezi într-un recipient decoraţiunea preferată din cutia de amintiri a bunicii, alături de care să aşezi crenguţe parfumate şi mici accesorii ce dau farmecul atmosferei festive. Sunet de zurgălăi, o fundiţă prinsă cochet ce se termină în ciucuri coloraţi, o crenguţă de brad parfumat şi asta-i tot!

Cu bucurie în bucătărie

Pentru bucataria ta minunata
Şi cum ar fi dacă şi masa din bucătărie ar primi un aranjament la fel de frumos? Nimic mai simplu! Frunzuliţe de dafin pictate jucăuş, panglici delicate în culori ce amintesc de frumoasele interioare despre care scriau marii povestitori, crenguţe cu forme unice şi, mai ales, un accent personal. Poate fi o lumânare cu parfumul preferat, o mică figurină pe care o îndrăgeşti sau un mic bucheţel de flori nemuritoare. Lasă-ţi imaginaţia să se joace cu toate aceste minunăţii, şi vei obtine un aranjament de poveste!

E timpul pentru aranjamente surprinzătoare! Care este preferatul tău?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu