Recomandari Chic

Depozitare Chic in cutii si cosuri de rattan

Scris de Chic Ville

Cum poţi aduce un plus de Chic cu note rustice în casa ta? Nimic mai simplu! Alege cutii şi coşuri din rattan ce vor îmbrăţişa tradiţii de mult păstrate şi aşează-le în cele mai cochete aranjamente. Mai apoi, oferă-le amintirile de pret şi obiectele de valoare, pentru că le vor păstra cu straşnicie într-un stil fermecător!
 
La Chic Ville, fiecare decor are o poveste care te va impresiona cu siguranţă, izvorâtă din eleganţa obiectelor care îi dau viaţă. Aranjamentele ce poartă obiecte din rattan sunt mereu apreciate, pentru că păstrează tradiţia cultivării plantelor de rattan, a pregătirii acestora pentru a deveni obiecte încântătoare şi la modul în care sunt împletite, cu mare şarm şi dăruire! Aşa că ţi-am pregătit câteva astfel de decoruri fermecătoare, care te vor inspira negreşit!
 

Decoruri cu inspiraţie orientală

 

 
Cultivate în Asia, Africa şi Australia, plantele de rattan au oferit artizanilor o inepuizabilă sursă de inspiraţie. Dintr-un singur fir de rattan vor realiza cutii sau coşuri fermecătoare, pe care le vei găsi foarte utile mai ales când vrei să păstrezi lucrurile de preţ ascunse de privirile curioase. Tradiţia împletirii acestor cutii şi coşuri se potriveşte ca timp şi stil cu uimitoarele ţesături indiene, astfel că le poţi aşeza într-un aranjament unic, inspirat de poveştile celor O-mie-şi-una de nopţi.
 

Colţuri tematice Chic

 

 
Atunci când vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu decoruri uimitoare în care să etalezi cu şarm cutiile şi coşurile din rattan, accesorizează-le cu piese de colecţie realizate de marii artişti din lumea decoraţiunilor. Noi le-am aşezat alături de elegantele piese de ceramică italiană, pictate într-un turcoaz uimitor, astfel scoţând în evidenţă rattanul mângâiat de tuşe de lac. Le poţi pune alături de obiecte vintage sau de decoraţiuni retro, accentuând împletirea delicată şi elegantă între stiluri.
 

Accente fermecătoare

 

 
Pentru că rattanul este o fibră lemnoasă puternică, artizanii l-au ales şi pentru construcţia de mici încăperi sau pentru împletirea obiectelor de mobilier, precum taburetele, balansoarele sau scaunele pentru terase cochete. Le poţi alege pentru a crea accente fermecătoare, dăruite camerelor amenajate în stil rustic-chic, sau le poţi da utilizări unice, aşa cum am transformat noi un taburet răsfăţat într-un suport pentru ghiveci, care va atrage toate privirile, negreşit! Astfel am dat naştere unui aranjament unic, fermecător, perfect pentru un balcon însorit sau pentru colţul tău floral impresionant!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.