Recomandari Chic

Depozitare – cufărul din ratan

Spatiul de lucru este locul in care cream, scriem, desenam, citim sau pur si simplu ne bem cafeaua dimineata. O organizare cat mai temeinica a acestuia ne ajuta sa fim mai eficienti si mai relaxati. Pe langa aspectul ei practic, depozitarea trebuie in acelasi timp sa fie si estetica. Pentru asta, avem nevoie de variante chic si ingenioase.

Cufarul din ratan este solutia ideala pentru orice spatiu de lucru. Cu un design unic, din ratan impletit cu insertii metalice, acesta vine in ajutorul oricarui iubitor de organizare si frumos. Ratanul este de ceva timp in topul tendintelor, iar versatilitatea si aspectul sau natural ii confirma locul.

Ce putem pune intr-un cufar?

  • Vopsele, ghemuri de ata, accesorii de bricolaj pentru un spatiu de joc si creatie.
  • Pozele de familie, impreuna cu scrisori vechi si alte amintiri, lucruri de pret ascunse precum niste comori in cufarul deosebit din ratan.
  • Documentele confidentiale de agent secret, asta pentru ca poti inchide cufarul cu lacat si cheie.
  • Sau poate palaria pe care ai primit-o mostenire de la bunicul, la loc de cinste si ferita de moliile pofticioase in cutia din ratan.

Combina-l cu nuante neutre sau culori puternice, va arata bine oricum. Aseaza-l pe masa sau pe raft, pe terasa sau in interior, in bucatarie sau in baie, acest cufar isi va gasi locul oriunde il pui!

Alte solutii pentru depozitare gasesti aici!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.