Recomandari Chic

Descopera feeria florala pentru zori de primavara!

Scris de Chic Ville

La ceas de primăvară delicată, florile îşi găsesc locul în toată casa, în vaze graţioase, doze de sticlă răsfăţate sau ghivece colorate cu note jucăuşe. Ca să vezi cât de simplu poţi crea decoruri de vis cu flori minunate, îţi prezentăm trei stiluri de aranjamente ce te vor încânta negreşit!

Stilul clasic – visător

 

Create în magia însorită a Toscanei, vazele graţioase se potrivesc perfect unui decor de poveste. Sunt complimentate de nuanţe diafane de roz, elemente răsucite aşezate elegant, mânere cochet valurite şi de farmecul pe care îl răspândesc atunci când poartă hortensii nemuritoare, crenguţe aurite sau flori de primăvară.

Poţi alege vaze sau ghivece din colecţia cu influenţă asiatică, pictate manual cu flori ce şoptesc clipe de primăvară în fiecare zi. Le poţi complimenta cu crenguţe înmugurite, lalele graţioase sau buchetele parfumate, ce vor aduce mister şi eleganţă celor mai frumoase aranjamente.

Sau poate preferi frumoasele vaze sau ghivece din ceramică albă fină, ce alături de notele vintage şi de accentele clasice vor purta graţios buchete elegante ce amintesc de aranjamentele florale aşezate în camerele roiale.
Stilul practic – modern

Alături de un perete decorat cu şarm, o oglindă visătoare a cărei rame cu stil avangardist însufleţeşte întregul decor, sau o ramă foto colorată ce îmbrăţişează fotografii preţioase, o doză de sticlă ce poartă cu eleganţă un buchet de zambile nemuritoare este un accesoriu special. Frumosul aranjament se potriveşte perfect cu aranjamentele moderne, pline de culoare, dar va fermeca orice privire şi în decorurile cu nuanţe pastelate aşezate cochet la ceas de început de primavară.

Poţi folosi această combinaţie şi în decorurile pe care le foloseşti să-i surprinzi pe cei dragi, aşezând flori nemuritoare lângă farfurie şi flori parfumate într-o vază specială. De asemenea, le poţi aşeza şi alături de o colivie din metal alb sau alături de un sfeşnic cochet ce înalţă o lumânare cu parfum de primăvară, şi vei obţine o masă decorată pe care vei etala cu drag cele mai frumoase piese de decoraţiune.

Stilul simplu – fermecător

Pentru aranjamente pline de culoare şi de eleganţă, merită să încerci un stil mai îndrăzneţ! Alege o vază de sticlă cu formă unduitoare, alege florile preferate de primăvară ce te vor îmbia cu parfumul lor delicat, iar alaturi de ele aşează flori nemuritoare ce vor contribui la crearea unui buchet plin, îmbucurător.

Nu în ultimul rând, aşează frumoasele flori lângă un platou elegant şi vor spune o poveste la fiecare masă şi în fiecare aranjament ce sărbătoreşte frumosul banchet al primăverii.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.