Recomandari Chic

1 Dovleac fermecat – 4 motive pentru care să-l alegi

Scris de Chic Ville

Minunata toamnă ne îmbie cu bucuroasele-i roade, cu parfumul său unic şi cu uimitoarea-i paletă de culori. Bineînţeles, vedeta oricărei zile de toamnă este dovleacul fermecat, pe care îl vei îndrăgi negreşit, aşa cum am făcut şi noi din prima clipă în care l-am găsit aşteptându-ne într-o cutie magică. De ce să-l alegi pentru toamna ta? Îţi spunem noi!
 
1. Maestrul de ceremonii – dovleacul e un rod al toamnei, perfect pentru decorurile pe care le vei iubi pe loc. Formele-i unduitoare se potrivesc perfect cu acest sezon al rusticului, al căldurii sufleteşti şi al eleganţei naturale. Niciun anotimp nu are rafinamentul, parfumul, nostalgia şi unicitatea toamnei.
 
dovleac Chic
 
2. Poartă culoarea sufletului – într-un oranj cald, inspiraţie pentru pictorii ce poartă toamna în suflet, dovleacul nostru fermecat se potriveşte perfect cu lumânările ale căror parfumuri te îmbie negreşit, cu şervete în stil vintage-rustic, cu felii uscate de citrice, cu frunze arămii aşezate cochet. Culorile toamnei sunt unice. Aduc calm, căldură, bucurie şi linişte interioară, aşa cum face soarele diafan de octombrie.
 
dovleac Chic
 
3. Actor magic – Toamna ne aduce gusturi unice şi ne aminteşte de fursecurile cu nuci pregătite de bunica. Dacă îţi este dor de ele, le poţi pregăti chiar tu şi le poţi aşeza în acest dovleac minunat, ca mai apoi să-i surprinzi pe cei dragi cu o masă decorată fabulos şi delicios.
 
Eşti o fire cretivă sau îţi doreşti să faci un cadou unei persoane cu simţ artistic? Alege acest dovleac Chic ce aduce cu sine idei din cele mai inedite! Poate servi drept purtător al celor mai dragi lucruri de suflet, fie ele suveniruri, felicitări de la cei dragi sau bijuterii cu puternică valoare sufletească, sau chiar buchete florale ce bucură toamna cu farmecul lor!
 
dovleac Chic
 
4. Suvenir peste ani – Un dovleac proaspăt adus de pe câmpul însorit te va însoţi în cele mai chic decoruri, dar doar pentru o vreme, până te va convinge să-l cuprinzi în cea mai savuroasă plăcintă. Însă un dovleac din ceramică va fi alături de tine întreaga toamnă, iar toamna viitoare te va încânta din nou cu farmecul său. Provocarea ta? Un nou decor în fiecare an, poate chiar un nou rol în fiecare toamnă.
 
dovleac chic
 
Ei bine, în ce decor vei aşeza acest dovleac minunat?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu