Recomandari Chic

Dragostea se celebrează în fiecare zi – 5 idei pentru o cină chic în doi

Scris de Chic Ville

În fiecare an ne bucurăm de ocazii speciale care ne celebrează dragostea unul față de celălalt. Deși Valentine´s Day și Dragobetele au farmecul lor, totuși… dragostea se celebrează în fiecare zi! Îți propunem câteva idei pentru o cină chic în doi, servită într-un ambient intim, încântător, unde doar iubirea se aude, indiferent de ocazie.

1. Pahare

Setul de pahare pe care îl folosești la cină este o piesă indispensabilă în decorul mesei. Servește șampania sau vinul în pahare de sticlă  colorate în degrade pentru a oferi un efect fancy cinei sau optează pentru pahare cu design în relief pentru a te bucura de un decor deosebit.

2. Tacâmuri

Tacâmurile pe care le folosim pot fi, de asemenea, o adiție vizuală excelentă la decorul mesei. O idee bună este să încununezi cina cu tacâmuri aurii cu design antic sau să integrezi un set de tacâmuri argintii chic pentru un decor delicat al cinei.

3. Plante și flori decorative

Știm că florile joacă un rol important în orice decor de poveste, în special atunci când iubirea ne învăluie. De aceea te poți folosi de florile artificiale pentru a îmbujora decorul cinei servite alături de partenerul tău, fără să porți grija culorilor trecătoare. Fie că vorbim de hortensii roz, trandafiri albi sau bujori pudrați, florile își vor găsi cu siguranță locul în decorul mesei voastre chic.

4. Vaze

Orice floare frumoasă are nevoie de un suport deosebit. Curpinde buchetul de flori într-o vază vintage, delicat decorată și completează decorul cinei cu o notă de tandrețe. Poți folosi o vază din ceramică cu design floral sau poți să te bucuri de o vază elegantă din sticlă. Oricare ar fi stilul pe care îl alegi, cina în doi va deveni o experiență de poveste.

5. Sfeșnice și lumânări

 

Probabil că cel mai important accesoriu al unei cine magice este ambientul cozy și intim. Nimic nu crează mai bine o astfel de căldură ca flacăra unei lumânări. Fie că îți dorești să fie acompaniate de arome dulci sau preferi ceva simplu, lumânările vor știi cel mai bine cum să mențină conversațiile lungi.  Iar dacă dorești ceva mai special, așază lumânarea într-un sfeșnic elegant care să transforme decorul mesei în ceva inedit.

14 februarie este despre emoție. 24 februarie este despre iubire și primăvară. Însă dragostea de zi cu zi este veșnică. Sărbătorește dragostea cu o cină chic indiferent de ocazie!

 

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu