Recomandari Chic

E timpul pentru prânzul în grădină

masa in gradina
Scris de Chic Ville

E timpul pentru prânzuri Chic, servite pe terasă sau în grădină! Sub razele voiase ale soarelui, o masă fermecătoare se întinde. Alături de ea, stau câteva scaune răsfăţate, care-şi aşteaptă invitaţii. Acum, că am creat un  cadru feeric pentru prânzul nostru plin de bucurie, iată 5 idei de produse de care ai nevoie ca să completezi acest decor:

1.Farfurii colorate, pentru bucate răsfăţate

Reţetele pe care le pregăteşti cu drag îi vor impresiona pe cei dragi, atunci când le serveşti pe farfurii din cele mai colorate. Uită de farfuriile albe sau de cele mult prea simple! Alege nuanţe pastelate, în ton cu florile din grădină, sau îndrăzneşte cu un set de farfurii chic în verdele naturii. Astfel, feeria de culori care te înconjoară se va regăsi şi în setting-ul tău de masă.

2. Feţe de masă în modelele verii

Fie că alegi modele florale, inimioare jucăuşe sau modele tropicale, asigură-te că faţa de masă se potriveşte pe deplin cu ceea ce te bucură cel mai tare la acest anotimp minunat. Ţesăturile chic sunt alegerea perfectă, pentru că sunt uşor de curăţat şi întreţinut, şi pentru că te inspiră cu modelele lor voioase.

3. Platouri colorate pentru preparate fermecate

Bucuria meselor în familie vine şi din modul în care ne bucurăm de fiecare preparat în parte. Dacă la o cină festivă, bucatele sunt servite direct pe farfurie, la un prânz copios alături de cei dragi, preparatele se servesc pe un platou, de unde fiecare îşi alege exact ceea ce-i face cu ochiul. De aceea, ai nevoie de platouri pline de culoare, de care să te bucuri negreşit!

4. Tăvi pentru servit în stil Chic

De cele mai multe ori, trebuie să aduci afară bucatele pregătite cu mult drag. Aici intervin tăvile chic. Acestea se vor dovedi de un real folos în servire, şi te vor ajuta şi să creezi o atmosferă elegantă în decorul tău. Trebuie doar s-o alegi pe cea care se potriveşte imaginii pe care ţi-ai creat-o!

5. Accesorii pentru băuturile cu gust de vară

Vara ta vine cu cele mai minunate gusturi. Limonada cu fructe, sucul proaspăt sau celebrele reţete de smoothie, pe toate le poţi savura din cele mai chic căni de limonadă. În plus, poţi prepara băuturile preferate într-un dispenser cu note tropicale, ca să te bucuri alături de toţi cei dragi de gustul verii.


Ei bine, acum că ţi-am scris despre produsele de care ai nevoie pentru prânzul chic în natură, e timpul să te bucuri de vară în toată splendoarea ei!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.