Recomandari Chic

Easter-glam in trend – Gold, Silver & Copper

Scris de Chic Ville

Acasă este oaza ta de eleganţă, de bucurie şi de relaxare, aşa că merită să-i dăruieşti piese decorative în ton cu cele mai actuale trenduri! Şi pentru că primăvara este sezonul bijuteriilor şi al notelor glamour, este timpul ideal de a te bucura de fineţe şi preţiozitate cu accente strălucitoare!
 
Accentele strălucitoare sunt acele elemente decorative ce vor reveni în trend, fiind acele note atemporale, mult apreciate în decorurile speciale din toate timpurile. Cum le poţi integra în interiorul cu note pascale pe care îl personalizezi cu atingeri creative, astfel încât să creezi armonie şi echilibru, dar şi cu un pic de excentric?
 

1. Străluciri elegante pe perete

Acest an vine cu un accent aparte pentru pereţi, pe care şi-i doreşte cât mai decoraţi, bineînţeles în cel mai chic mod cu putinţă! Poţi alege oglinzi fermecătoare cu rame strălucitoare, care vor aduce un plus de eleganţă şi vor crea acel efect de piesă-statement, în jurul căreia se va desfăşura întreaga poveste a decorurilor tale.
 

 

2. Accente preţioase în decoruri uimitoare

Copper, Silver sau Gold – orice tip de strălucire preferi, asigură-te că va fi la locul şi în echilibrul ideal! Fie că alegi vaze nobile în care etalezi parfumate buchete florale, fie că te bucuri de farmecul decoraţiunilor ce îţi reflectă esenţa, te vei bucura de străluciri de bijuterii în orice aranjament cu poveste. Nuanţa cuprului este mai apropiată de şarmul naturii, argintiul vorbeşte despre cer şi luciri de stele, în timp ce auriul îţi farmecă privirea cu notele sale regale.
 

 

 

3. Magie pe masă

Pentru că dineul pascal se apropie cu paşi grăbiţi, personalizează-ţi decorurile ce ii vor surprinde pe cei dragi cu accente strălucitoare! Fie că vorbim despre tacâmuri fine, despre platouri preţioase sau despre mici decoraţiuni tematice, fii sigură că masa ta de Paşte în trend va fi excepţională şi va atrage toate privirile admirative.
 

 

 

4. Eleganţă la superlativ cu piese-statement

Inspirate de palatele regale şi de decorurile cu adevărat speciale, te invităm să aduci strălucire casei tale cu piese decorative de mare rafinament, care vor defini prin eleganţa lor întreaga încăpere!
 

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu