Recomandari Chic

Emotia unui cadou Chic

Scris de Chic Ville

E dimineaţă, iar la uşă se aud bătăi nerăbdătoare. Pe scară este aşezată o cutie roşie cu buline ce pare a purta un cadou preţios, iar în spatele său se află un bărbat misterios care îi înmânează Mathildei o scrisoare. ,,Din Oraşul iubitorilor de Chic”, spuse bărbatul, apoi se întoarse şi îşi croi drum prin mulţime. Mathilde luă pachetul în casă, şi mare-i fu surpriza când îl deschise şi descoperi înăuntru setul de farfurii pe care şi-l dorea de atât de multa vreme, fiecare împachetată într-o hârtie fină, împăturită cu grijă. Apoi deschise scrisoarea.

,,Mamă, ştiu cât de mult ţi-ai dorit setul de farfurii, aşa că am găsit cel mai frumos mod de a ţi-l trimite. Aranjează masa, ne vedem diseară la cină!”

În aceeaşi zi, la câteva mile distanţă, Elise se învârte agitată prin casă. A primit şi ea un pachet roşu, la fel de elegant şi de special, însă nu ştie dacă să-l deschidă sau nu. ,,Oare ce-o fi înăuntru?” îşi tot repeta ea, nerăbdătoare. Apoi prinse de funda ce îl lega, trase de ea şi pachetul se desfăcu. Înăuntru, împachetate cu drag, erau o cutie şi o ramă foto, amândouă create de mâini dibace pentru a înnobila decoruri fermecătoare. Alături de cele două obiecte din lemn se afla o scrisoare caligrafiată elegant, în care Elise citi emoţionată:

,,Draga mea, ţi-am trimis o cutie aşa cum niciunde în lume n-ai să mai găseşti, gata să păstreze cu drag toate amintirile noastre şi toate scrisorile pe care ţi le scriu din inimă, iar în această ramă pune te rog fotografia noastră, ca să ştii că-ţi sunt mereu aproape. Ne revedem în câteva clipe!”.

chicville-cadou

Câteva minute mai târziu, Ronald, micuţul familiei, cânta vesel în dormitor, încercând să deschidă ceva ce părea o cutie mare. Trase de fundă, deschise capacul, şi înăuntru ce să vezi? Un ursuleţ de pluş aştepta să fie chemat la joacă. I-a plăcut drumul în căsuţa sa din carton roşu cu buline jucăuşe, dar acum avea de descoperit o lume întreagă alături de noul său prieten. Purta în braţe o hârtie colorată pe care scria cu litere de tipar :

,,Micuţul meu Ronald, ţi-am trimis un prieten bun cu care să te joci atunci când te simţi singur. Pune-i tu un nume, şi află că în curând vor veni şi alţi câţiva prieteni de-ai lui. Fii cu ochii pe poştaş şi pe cutiile roşii!”.

Dar ce face aceste cadouri atât de speciale, atât de îndrăgite şi de pline de emoţie? Faptul ca sunt alese din Oraşul Chic, care, pe lângă iubitori de frumos pricepuţi în ale aranjamentelor din casă, este locuit şi de specialişti în taina împachetării Chic. Ei aleg o cutie roşie pe care s-au aşezat buline jucăuşe, în care aşează cu drag obiecte minunate, iar alături de ea te invită să alături o scrisoare pe care să scrii cele mai frumoase gânduri.

chicville-cutie-cadou-impachetare

Tu pentru cine pregăteşti un cadou Chic?

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu