Recomandari Chic

În februarie, găseşte-ţi inspiraţia în iubire!

Scris de Chic Ville

Pentru că decorurile din februarie ne duc cu gândul la emoţie, la iubire şi aduc acea nerăbdare a venirii primăverii, iată că ai deja un motiv întemeiat pentru a-ţi dichisi casa în cel mai chic mod cu putinţă. Vedetele lunii sunt, cu siguranţă, inimioarele roşii, iar noi îţi spunem cum le poţi aşeza. Dacă nu-ţi doreşti inimioare în decorurile tale, îţi oferim alternative chic:
 
Aşa cum ţi-am scris atunci când ţi-am vorbit despre magia lui ianuarie, este de ajuns să aşezi câteva accente pline de culoare sau în ton cu sezonul pentru a obţine un interior mereu proaspăt şi plin de viaţă, acel “acasă” la care să te întorci cu drag în fiecare zi.
 
Iată trei trenduri pentru luna Februarie, pe care le poţi aborda în interiorul casei tale:
 

1. Lovely hearts everywhere


 
Pentru că iubirea pluteşte în aer, accesoriile preferate ale lui februarie sunt inimioarele roşii, în variante cât mai inspirate şi aşezate pe orice obiect îndrăgit din casă.
 
Sfatul chic: alege imprimeuri şi obiecte decorate cu inimioare, pe care să le aşezi în puncte cheie ale decorurilor tale. Poţi alege un ceainic jucăuş şi ceşti pereche într-un roşu dichisit, pernuţe cu inimioare pentru canapea sau pentru pat sau candele cu lumânări parfumate ce aduc un plus de romantism întregului decor. Cheia folosirii inimioarelor este echilibrul şi folosirea discretă, care să dea casei un aspect de revistă.

2. Floral print


 
Aflat la cumpăna dintre iarnă şi primăvară, Februarie este un prilej de dichisire a casei în cele mai chic imprimeuri florale. Bineînţeles, le poţi alătura inimioarelor mereu îndrăgostite, dar le poţi dărui un loc special în decorurile tale.
 
Sfatul chic: poţi alege veioze cu abajur înflorit, perne sau feţe de masă cu trandafiri sau rame foto delicate, ce aduc prospeţime, culoare şi eleganţă casei tale. Bucură-te şi de coroniţele cu flori delicate, cărora le poţi găsi locul perfect la uşă sau în decorurile de pe comodă, alături de aranjamente cu lumânări parfumate cu aromă florală. De asemenea, poţi alege şi buchete din flori nemuritoare, care se vor aşeza după dorinţa ta în cele mai chic vaze!

3. Rustic touch


 
Pentru că primăvara se apropie, avem nevoie de acea bucurie care ne umple sufletul şi în decorurile noastre. Dar ce facem dacă nu ne dorim inimioare jucăuşe, ghirlande roşii sau accente florale în decorurile noastre, dar ne dorim totuşi să aducem bucurie şi să creăm un interior special?
 
Sfatul chic: Descoperă farmecul decorurilor rustice în nuanţe pastelate, ce îmbină perfect atmosfera de primăvară-devreme cu emoţiile iernii! Mai mult, alege accesorii cu uşoare accente vintage, dar care să se potrivească perfect cu atmosfera rustică pe care ne-o inspiră casele englezeşti aşezate la marginea pădurii. Alege piese decorative în alb, verde deschis, bleu sau roz, imprimeuri şi broderii cu dungi şi carouri, iar la urmă dichiseşte-le cu ghirlande din frunze mereu verzi. Vei vedea, efectul va fi unul de poveste!
 
Cât de frumos e Februarie pentru tine?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.