Recomandari Chic

Felinarul elegant din sticla

Scris de Chic Ville

Nu deseori se întâmpla sa dai peste un obiect care-ti face imaginația sa tresara, așa ca atunci când îl găsești, e ceva ce trebuie sărbătorit. Astăzi vom sărbători felinarul din sticla cu picior, care ne-a propus mai multe moduri de a-l folosi.

Felinar decor camera copii

Felinar decor camera copii

Drept felinar, îl putem integra în camera copiilor, desenele lor servind drept model. Cei mici vor contribui astfel la decorul propriei camere și se vor distra desenand.  Fără micile lor opere de artă, felinarul se transforma într-unul clasic din sticla, care va arata perfect cu o lumanare albă pe măsura lui, pentru un decor de un minimalism nordic.

Decor felinar de toamna

Decor felinar de toamna

Pe masa, felinarul apare ca suport pentru decorurile de sezon. Îl putem folosi în fiecare anotimp, astfel: primavara, un aranjament cu crengute, flori și fluturi; vara, cu scoici și nisip; iarna, folosind conuri de brad și zăpada artificiala. Și pentru ca suntem la început de septembrie, noi am ales un decor de toamna cu dovleci și spice de grau, potrivit unei mese rustice.

Felinarul mai poate servi și drept vaza pentru flori, ghiveci pentru orhidee sau ca bomboniera pentru oaspetii pofticiosi. Și cine știe câte alte idei ne vor mai veni intre timp?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu