Recomandari Chic

Felinarul magic de vara

Scris de Chic Ville

Serile calde de vara cer un tratament special. Si daca licuricii nu si-au facut inca aparitia in gradina ta, felinarele agatate in copaci sau odihnindu-se printre flori devin alternativa perfecta.

Decor colorat gradina

Decor colorat gradina

Pentru un efect de poveste noi am ales acest felinar magic care sa incante privirile seara de seara. Se va imprieteni pe loc cu orice lumanare, insa le prefera pe cele parfumate. Cilindrul din sticla protejeaza flacara impotriva brizei serale. Manerul elegant iti permite sa agati felinarul in arbori. Poti folosi sfoara, panglici mai groase din panza de sac sau ate colorate. Insa el poate sta si direct pe sol, suportul metalic de la baza conferindu-i stabilitate.

Decor ludic, masa dining

Decor ludic, masa dining

Daca vrei sa recreezi o atmosfera ludica la masa de dining, inlocuieste cilindrul din sticla cu o vaza de dimensiuni similare si lasa florile proaspat culese din gradina sa te prinda in mreje. Alege flori artificiale de buna calitate, care imita foarte bine aspectul natural, pentru a pastra aranjamentul pe toata durata anului.

Decor romantic

Decor romantic

Felinarul nostru se va intelege de minune si cu mici luminite, verisoare indepartate ale licuricilor. Aseaza acest aranjament pe o comoda, pe masa sau oriunde altundeva, pentru a adauga o nota visatoare casei tale.

Daca esti genul indemanatic, poti adapta felinarul sa foloseasca drept abajur pentru becul de pe veranda sau din dormitor.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.