Recomandari Chic

Fii designerul universului tau pascal!

Scris de Chic Ville

Sărbătoarea pascală este un prilej de a-i aduce pe toţi cei dragi la masă, dar şi de a-ţi dovedi talentul excepţional în decorarea şi condimentarea decorurilor cu mici accente surprinzătoare. îţi doreşti să creezi un decor pentru masa de Paşte plin de emoţie şi culoare? Inspiră-te de la noi, promitem să nu spunem nimănui!
 

Fancy Brunch 
E prea târziu pentru micul dejun şi prea devreme pentru prânz, dar îţi doreşti să-ţi dovedeşti talentul culinar şi estetic printr-o masă ce îmbie atât privirea, cât şi gustul? Fancy Brunch-ul este pentru tine! Preparatele de la mic dejun şi cele de la prânz se alătură într-o călătorie printre gusturi şi arome, de emoţii şi culori.
 

 
Noi am ales setul Delicacy Mauve pentru această masă, pentru că este în nuanţa anului, dar şi pentru că aduce eleganţă şi un plus de nobleţe. L-am accesorizat apoi cu piese argintii şi l-am înnobilat cu hortensii diafane, pentru o masă ca de poveste!
 

Classy Dinner


 
Care sunt elementele cheie pentru o cină reuşită, admirată de toţi invitaţii tăi? O împletire diafană între alb vintage şi luciri capricioase, presărată cu bobiţe verzi ce ne duc cu gândul la basmele cu dineuri de soi, aceasta este sugestia noastră pentru cina de Paşte.
 

 
Creează o masă ce îmbie prin preparatele aromate în timp ce mângâie sufletul şi privirea, aducând armonia şi bucuria de acasă. Nu uita să-i inviţi la masa de Paşte pe cei mai de seamă decoratori, Sfeşnicul Gray, Excelenţele lor tacâmurile strălucitoare şi bineînţeles, maiestuoasele platouri cu siluete antichizate.
 

Rustic Morning 
E timpul să vorbim despre căldură – căldură în suflet, căldură în culoare şi căldură la masă. Decorează micul dejun pascal cu amintiri şi arome din copilărie, cu plăcinte rumenite şi coşuri cu ouă decorate, care să-i bucure atât pe bunici, cât şi pe cei mici.
 

 
Dimineaţa de Paşte ideală începe printr-o “vânătoare de ouă”, dar şi cu bucuria descoperirii cadourilor de la iepuraş, iar apoi se continuă cu un mic dejun delicios, alături de cei dragi. Surprinde toate aceste emoţii cu un decor plin de culoare, cu zâmbete zglobii şi texturi jucăuşe!
 
Ei bine, cum va fi masa de Paşte?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.