Recomandari Chic

Un fotoliu care si-a insusit culoarea marii

Scris de Chic Ville

Dacă visezi la nisip sub picioare şi la albastrul mării, află că le poţi traspune în decorurile tale. Transformă-ţi locuinţa în oaza ta de fericire. Fă ca acasă să fie locul unde sufletul tău trage. Cum poţi face asta? Cu un fotoliu chic şi câteva piese bine alese, pe care să le aşezi acolo unde contează.
 

În living

 

 
Aici e vorba despre el. Despre fotoliul care şi-a însuşit culoarea mării şi pe care acum o poartă cu şarm. Are o fineţe aparte, textură catifelată şi butoni eleganţi ce amintesc de moda franţuzească. Acest fotoliu fermecător va aduce atmosfera mediteraneană în locuinţa ta. Asortează-i şi un covor cu nuanţe fine sau o pernă cu franjuri ce îţi inspiră o zi la mare, iar magia e gata.
Poţi alege, de asemenea, şi o vază în aceeaşi nuanţă. Astfel, vei aduce armonie decorului tău şi îţi vei surprinde invitaţii cu o atmosferă bine aleasă.
 

În dining

 

 
Poţi alege o tavă cu formă pescărească reinventată în stil chic în care să-ţi aşezi preparatele. O cană royală ce-şi poartă valurile delicate te aşteaptă în momentele tale de relaxare. La dineurile cu dichis, o stea de mare decorativă aşezată cochet pe farfurie va duce cu gândul la un decor plin de şarm şi la cântul blând al valurilor.
 

În suflet

 
Depinde doar de tine să te bucuri de decorul de acasă. Chiar şi într-un spaţiu mic, poţi alege câteva piese care să vorbească despre vacanţă şi despre pasiunea ta. Aşezându-le aşa cum îţi dictează inima, schimbându-le locul sau decorul în fiecare săptămână, vei avea parte de o atmosferă mereu proaspătă. Vei avea un decor unic de fiecare dată. Şi te vei simţi minunat!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu