Recomandari Chic

Fotoliul Best Seller – armonie in living

Scris de Chic Ville

Visează cu ochii deschişi. Imaginează-ţi decorul ideal pentru tine. Povestea unui decor fabulos începe cu o piesă de mobilier pe care ţi-o doreşti, cu tot sufletul, în living. S-o asortezi în mod armonios poate fi o provocare, însă cu sfaturile chic, decorul tău va fi unul unitar, cât ai clipi.
 
Să spunem că te-ai îndrăgostit, la fel de mult ca noi, de fotoliul cu formă de scoică. Acesta este creat porning de la o bază metalică, prinde formă cu ajutorul lemnului şi se desăvârşeşte atunci când este îmbăcat în textura catifelată, de un roz pudrat fermecător.
 
Nu-ţi poţi imagina living-ul fără el şi îţi doreşti să decorezi avându-l drept centru de interes. Dar cum să armonizezi întreg decorul încăperii, pentru a-l pune în valoare?
 

 
În primul rând, trebuie să alegi o paletă cromatică neutră în jurul său. Fie că mergi pe tonuri de alb sau pe brunuri delicate, alege ca rozul pudrat să fie nuanţa de accent principală.
 
Apoi, vine rândul pieselor decorative, pe care va trebui să le alegi în ton cu stilul şi culoarea dominantă. Iată cele 5 sugestii ale noastre:
 

1. Perna împletită.

Cu un model boho contemporan şi textură fină, această pernă completează stilul unic al fotoliului şi îi subliniază eleganţa. Cu un joc suav de roz pudrat şi gri stins, această pernă va atrage priviri admirative, negreşit. O poţi aşeza pe canapeaua ta cu note neutre, pentru a echilibra raportul cromatic şi vizual. Astfel, ai făcut un pas spre armonia living-ului tău.
 

 

2. Vaza romantică

Noi am mers pe varianta vazelor toscane, pe care le regăseşti în variate modele. Acestea sunt realizate manual în Italia, iar nuanţa aceasta specială este creată special pentru Chic Ville. Aşezată pe comodă sau pe un suport de flori înalt şi unduit, o vază toscană va completa cromatic decorul şi va dărui încăperii o atmosferă feminină, delicată. Datorită formei sale clasice, va aduce echilibru stilistic.
 

 

3. Tava strălucitoare

Cu siguranţă, centrul living-ului tău este dat de o măsuţă fină, delicată, pe care serveşti ceaiul sau pe care păstrezi mici obiecte care te definesc. Pentru o servire impecabilă, dar şi pentru un decor cu personalitate, noi am ales o tavă aurie, cu suprafaţă netedă şi margine decorată în stil franţuzesc. Aceasta aduce preţiozitate decorului tău, dar şi un strop de vintage pentru a armoniza paleta stilurilor tale. De ce aurie? Pentru că rozul pudrat este pus în valoare de strălucirile discrete. Şi mai avem un secret. Auriul tăvii se potriveşte perfect cu picioarele fotoliului. Mix & Match!
 

 

4. Ceainicul Venezia

Fie că îl alegi cu rol de maestru al artei ceaiului, fie că îl dăruieşti decorului tău cu rol de vază chic, inspirată, un ceainic în nuanţe delicate va fi o piesă de decor fermecătoare. Nu multe persoane au curajul să etaleze pe măsuţa de cafea un ceainic romantic. E timpul să îndrăzneşti şi să creezi acasă exact acel decor de film pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna!
 

 

5. Ceştile Venezia

Cu siguranţă, alături de un ceainic delicat, trebuie să fie şi un set de ceşti pereche. Cu un model fin şi note vintage, ceştile Venezia Orchideea pot fi alegerea ideală. Potrivite pentru o şuetă cu prietenele, pentru momente de răsfăţ în doi sau pentru relaxare doar pentru tine, ceştile Venezia aduc decorului tău eleganţă şi un strop de culoare, în ton cu sufletul tău.
 

 
Cu ajutorul câtorva piese cheie aşezate în diferite locuri ale camerei, decorul tău va fi complet. Trebuie doar să închizi ochii, să visezi şi apoi să transpui visul în realitate. Ascultă-ţi inima atunci când vine vorba despre decorul casei tale, pentru că ai nevoie ca acasă să fie cel mai frumos loc din lume.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.